Depilació làser femenina

DEPILACIÓ LÀSER FEMENINA

T’ajudem a descobrir la comoditat de viure sense pèl

Entenem que la depilació és una preocupació molt habitual entre les dones. Coneixem molt bé les incomoditats d’estar sempre pendent si t’has de depilar per fer els teus plans, de patir doloroses i moltestes sessions de depilació, de que els pèls s’equistin i et punxin quan comencen a crèixer i sobretot de perdre el teu preciat temps. És per això que oferim un servei de depilació làser femenina d’avantguarda, dissenyat per proporcionar una solució permanent i efectiva. Amb la depilació làser femenina, et pots acomiadar dels mètodes de depilació tradicionals i de les seves incomoditats. Descobreix la suavitat de la teva pell sense pèl i la comoditat d’estar sempre llesta per aqualsevol moment i en qualsevol lloc.

RESULTATS DEFINITIUS

Ofereix resultats a llarg termini, amb una reducció permanent i progressiva del pèl perceptible des de la primera sessió.

SEGURETAT

Aparatología d’avantguardia, segura i efectiva en tota mena de pell, minimitzant el risc d’efectes secundaris.

COMODITAT

Apte per a qualsevol zona facial o corporal.  Millora i facilita el dia a dia de les dones amb estils de vida ocupats.

MENYS DOLOROSA

A diferència d’altres mètodes de depilació, la depilació làser és pràcticament indolora. La pell es torna suau i sense marques.

PER ON COMENÇO?

Sol·licita la teva valoració gratuïta per poder-te informar abans d’inicial qualsevol tractament i assessorar-te amb les nostres professionals especialitzades. En aquesta sessió inicial es realitzarà un diagnòstic exhaustiu per tal de poder assessora-te de forma personalitzada tenint en compte tant les seves indicacions i/o possibles contraindicacions del tractament.

Si et podem ajudar i no existeix cap contraindicació al tractament, les nostres professionals et prepararan pla de tractament en un pressupost tancat aplicant els packs, paquets i/o promocions i així puguis valorar la part econòmica. Sovint fem més d’una proposta perquè puguis escollir l’opció més còmoda per a tu.

Al acceptar el teu pressupost, ja podrás iniciar el tractament programant la primera sessió. Les nostres especialistes en depilació làser t’acompanyaran i t’assessoraran en tot el procès, fent un seguiment constant i acurat dels resultats obtinguts. Podràs començar a gaudir dels resultats des de la primera sessió!

Hairless

ES NUESTRA METODOLOGIA

A La Cabina ens agrada facilitar el dia a dia de les dones i  per aquest motiu hem desenvolupat la nostra metodologia específica per als tractaments de depilació láser.  El nostre principal objectiu és atendre les necessitats i les problemàtiques amb les que els nostres clients es troben en relació al pèl. Volem a proporcionar-te els millors resultats en depilació làser femenina amb tecnologia d’avantguarda i un tractament i seguiment personalitzat durant tot el tractament.

 

Treballem amb l’última tecnología en depilació làser SHR, que ens permet eliminar el pèl amb la màxima eficàcia, seguretat i rapidesa. Amb el sistema de refrigeració del capçal limitem el dany tèrmic epidèrmic reduint la sensació de molèstia aconseguint un tractament molt tolerable.

¿Com funciona?

FOTOTERMÒLISI SELECTIVA

La llum emesa (foto) és transformada en calor (term), i destrueix (lisi) les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós de forma selectiva.

La melanina absorbeix la llum conduint-la fins al fol·licle pilós, on es transforma en calor. Aquesta calor destrueix les cèl·lules germinatives, debilitant la seva capacitat per generar un nou pèl.

Als mètodes de fotodepilació eliminen entre el 90 i el 95% del pèl, i queda un mínim percentatge de pèl residual. Aquest sol ser molt fi, sense pigmentació i molt dèbil, gairebé inperceptible a la vista.

Zones

DEPILACIÓ LÀSER FEMENINA

En quines zones estàs interessada?

ZONA

MINI

Llavi
Línia Alba
Mans / Peus
Mentó
Patilles

ZONA

PETITA

Aixelles

Engonals

Intergluti

 

 

ZONA

MITJANA

Abdomen

Facial (3 zones)

Brasileres

Lumbar

ZONA

GRAN

Glutis

Engonals integrals

1/2 braços

Facial

ZONA

X-GRAN

Braços sencers

Esquena

Cuixes

1/2 cames

ZONA

CAMES

Cames senceres
(inclou els peus)

 

 

 

Podrás escollir si comprar una sessió individual, un bo de 5 sessions (-25% de descompte) o un Làser Pack de varies zones (fins al -52% descompte).

làser Packs

DEPILACIÓ FEMENINA

-20%

2 ZONAS

 Preu per 5 sessions

Engonals brasileres + Aixelles

360€

Zona mitjana + Zona petita

ARA 288€

Engonals integrals + Intergluti

395 €

Zona gran + Zona petita

ARA 316 €

Cames senceres + Engonals brasileres

585 €

Cames senceres + zona mitjana

ARA 468 €

-30%

3 ZONAS O MÁS

 Preu per 5 sessions

Brasileres + Intergluti + Aixelles

510 €

Zona mitjana + 2 zones petites

ARA 357 €

Integrals + Intergluti + Aixelles

545 €

Zona gran + 2 zones petites

ARA 381,50 €

Cames + Brasileres + Aixelles

735 €

Cames senceres + zona mitjana + zona petita

ARA 514,50 €

Cames + Integral + Aixelles

770 €

Piernas enteras + zona grande + zona petita

ARA 539 €

Cames + Integral + Intergluti + Aixelles

920 €

Cames senceres + zona gran + zona petita

ARA 644 €

T'imagines no haver-te de preocupar mai més del pèl?

Demana la teva valoració ara per estudiar el teu cas i puguem resoldre tots els teus dubtes.

T’assessorarem en el tractament més adequat i et farem una proposta personalitzada perquè els pèls no siguin mai més una limitació al teu dia a dia.

PREGUNTA’NS O

RESERVA PER WHATSAPP

RESERVA LA TEVA

VALORACIÓ GRATUÏTA

COMPRAR

SESSIONS

REGALA LA

DEPILACIÓ DEFINITIVA

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?