Radiofreqüència facial

RADIOFREQÜÈNCIA

ESTIMULA LA PRODUCCIÓ NATURAL DE COL·LAGEN I ELASTINA

La radiofreqüència és el tractament no invasiu més eficaç per evitar i revertir l’envelliment dels teixits produït per l’edat o per factors externs com l’excessiva exposició a el sol, que provoca l’aparició d’arrugues i flacciditat.

 

Hi ha diferents tipus de radiofreqüència segons el capçal que s’utilitza i la forma que té d’emetre l’energia (unipolar, bipolar i multipolar). L’ús d’un o altre dependrà de la zona a tractar i de si es desitja un efecte més reafirmant o lipolític.

 

L’aplicació de radiofreqüència sobre la dermis genera l’elevació de temperatura a nivell molecular de les capes profundes de la pell, el que estimula el procés natural de creació de fibroblasts que generen nou col·lagen i elastina. Aquest procés culmina aproximadament a les 3 o 4 setmanes, que és l’interval amb el qual es realitzen els tractaments de radiofreqüència.

 

40-60 MINUTS

 

RESULTATS DES DE

LA PRIMERA SESSIÓ

 

TÈCNICA INDOLORA

I SEGURA

 

TRACTAMENT

PERSONALITZAT

El nombre, freqüència i durada de les sessions és merament orientatiu, i depèn sempre de múltiples factors com l’edat, el sexe, la tipología de la pell i les seves alteracions. Sol·licita el teu diagnòstic sense compromís.

INDICACIONS

Prevenció per a l’envelliment

Pells amb signes d’envelliment prematur

Pells envellides

Pells atones, apagades i desvitalitzades

RECOMANEM

 • Combinar aquest tractament amb una higiene facial: Higiene Facial Prèmium
 • Tenir la pell ben hidratada abans i durant tot el tractament.
 • Seguir les pautes del nostre personal en les cures domiciliàries per a potenciar els resultats del tractament.

CARACTERÍSTIQUES

Mitjantçant l’efecte tèrmic augmenta el metabolisme cel·lular afavorint l’intercanvi de nutrients i toxines estancades en el teixit i provocant una sèrie d’accions metabòliques necessàries per a millorar el seu estat:

 • Augment de la microcirculació perifèrica i profunda de la dermis.
 • Estimulació del sistema limfàtic.
 • Estimulació de producció de noves fibres de col·lagen i elastina.
 • Efecte tensor sobre els pròpies fibres del teixit.
 • Estimulació de la regeneració cutània.

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA MICRODERMOABRASIÓ

La radiofreqüència facial emet ones electromagnètiques que per fricció d’electrons generen calor a la dermis mitjana i profunda. La calor tensa les fibres de col·lagen existents i estimula la producció de nou col·lagen, elastina, augmentat així la densitat de les capes profundes de la dermis. El resultat és una pell més llisa, elàstica i amb menys arrugues.

 

A més, aquest tractament augmenta la circulació sanguínia i manté la pell ferma, rejovenida i oxigenada, sent una forma segura, duradora i sense dolor per a combatre la flacciditat de la cara.

 • Augmenta la circulació sanguínia.
 • Difuminar les línees d’expresió.
 • Allisa l’aspecte de la pell (antiarrugues).
 • Millora la seva elasticitat.
 • Millorar notablement la lluminositat del rostre.
 • Disminuir la mida dels porus.

1. Netegem la teva pell per eliminar qualsevol rastre de maquillatge i/o impureses.

2. Realitzem un massatge suau i drenant amb l’emissor de radiofreqüència (bipolar o tripolar) amb actius antiedat segons les necessitats de cada pell. A l’aplicar calor, s’estimula la creació de col·lagen i elastina que donaran llum i milloraran la tensió de la pell.

3. En acabar la sessió apliquem una mascareta específica de tractament que ajuda a minimitzar l’envermelliment del rostre i atendre les necessitats més específiques de cada pell.

4. Apliquem una crema hidratant-protectora amb un agradable massatge de drenatge limfàtic manual per activar i descongestionar els sistema limfàtic.

5. Finalment apliquem una crema de protecció solar, si és necessari.

Ja que és un tractament no invasiu, no produeix cap tipus d’incomoditat. Molts dels nostres clients i clientes aseguren sentir una sensació molt agradable ja que la sensació és d’un massatge i escalfament gradual de la pell.

La microdermoabrasió en si, dura aproximadament entre 20 i 30 minuts, però a La Cabina Natural sempre apliquem un tractament específic o mascareta personalitzada per minimitzar l’envermelliment i potenciar els efectes del tractament. (Duració total: 45min).

Els resultats s’observen immediatament després de la primera sessió, per la tensió de les fibres de col·lagen. Aquesta tensió, disminuirà als pocs dies, mentre es genera el nou col·lagen, que és visible a partir dels 15 dies i fins als sis mesos posteriors. És aconsellable repetir el tractament de tres a sis vegades durant l’any, amb un interval de dues setmanes entre sessions.

La freqüència de les sessions varia d’acord amb el tipus de pell i el tipus de tractament que s’està realitzant. Generalment la freqüència d’un tractament intens és de 15 dies, però es recomana fer entre 3 i 5 tractaments intensius a l’any per mantenir els resultats.

 • Mantenir la pell ben hidratada.
 • Utilitzar protector solar  (mínim  de 30FPS).
 • Acompanya el teu tractament d’una rutina cosmètica adequada al teu tipus de pell.

PREGUNTA’NS O RESERVA

PER WHATSAPP

RESERVA LA

TEVA CITA ONLINE

REGALA

EL TRACTAMENT

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?