Depilació làser masculina

DEPILACIÓ LÀSER MASCULINA

T’ajudem a descobrir la comoditat de viure sense pèl

Entenem que la depilació no és una de les preocupacions de la majoria d’homes, pero sabem que en alguns casos la depilació làser resulta una comoditat imprescindible. L’excès de pèl, el constant rasurat o la molèstia que causa el pèl en els homes que realitzen molt esport son alguns dels motius que els porten a declinar-se en la depilació definitiva. És per això que oferim un servei de depilació làser masculina d’avantguarda, dissenyat per proporcionar una solució permanent i efectiva.

RESULTATS DEFINITIUS

Ofereix resultats a llarg termini, amb una reducció permanent i progressiva del pèl perceptible des de la primera sessió.

SEGURETAT

Aparatología d’avantguardia, segura i efectiva en tota mena de pell, minimitzant el risc d’efectes secundaris.

COMODITAT

Apte per a qualsevol zona facial o corporal.  Millora i facilita el dia a dia dels homes amb estil de vida actiu i ocupat.

MENYS DOLOROSA

A diferència d’altres mètodes de depilació, la depilació làser és pràcticament indolora. La pell es torna suau i sense marques.

PER ON COMENÇO?

Sol·licita la teva valoració gratuïta per poder-te informar abans d’inicial qualsevol tractament i assessorar-te amb les nostres professionals especialitzades. En aquesta sessió inicial es realitzarà un diagnòstic exhaustiu per tal de poder assessora-te de forma personalitzada tenint en compte tant les seves indicacions i/o possibles contraindicacions del tractament.

Si et podem ajudar i no existeix cap contraindicació al tractament, les nostres professionals et prepararan pla de tractament en un pressupost tancat aplicant els packs, paquets i/o promocions i així puguis valorar la part econòmica. Sovint fem més d’una proposta perquè puguis escollir l’opció més còmoda per a tu.

Al acceptar el teu pressupost, ja podrás iniciar el tractament programant la primera sessió. Les nostres especialistes en depilació làser t’acompanyaran i t’assessoraran en tot el procès, fent un seguiment constant i acurat dels resultats obtinguts. Podràs començar a gaudir dels resultats des de la primera sessió!

Hairless

ES NUESTRA METODOLOGIA

A La Cabina ens agrada facilitar el dia a dia dels homes i  per aquest motiu hem desenvolupat la nostra metodologia específica per als tractaments de depilació láser.  El nostre principal objectiu és atendre les necessitats i les problemàtiques amb les que els nostres clients es troben en relació al pèl. Volem a proporcionar-te els millors resultats en depilació làser masculina amb tecnologia d’avantguarda i un tractament i seguiment personalitzat durant tot el tractament.

 

Treballem amb l’última tecnología en depilació làser SHR, que ens permet eliminar el pèl amb la màxima eficàcia, seguretat i rapidesa. Amb el sistema de refrigeració del capçal limitem el dany tèrmic epidèrmic reduint la sensació de molèstia aconseguint un tractament molt tolerable.

¿Com funciona?

FOTOTERMÒLISI SELECTIVA

La llum emesa (foto) és transformada en calor (term), i destrueix (lisi) les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós de forma selectiva.

La melanina absorbeix la llum conduint-la fins al fol·licle pilós, on es transforma en calor. Aquesta calor destrueix les cèl·lules germinatives, debilitant la seva capacitat per generar un nou pèl.

Als mètodes de fotodepilació eliminen entre el 90 i el 95% del pèl, i queda un mínim percentatge de pèl residual. Aquest sol ser molt fi, sense pigmentació i molt dèbil, gairebé inperceptible a la vista.

Zones

DEPILACIÓ LÀSER MASCULINA

En quines zones estàs interessat?

ZONA

MINI

Línia Alba
Mans / Peus
Orelles
Perfilar barba
Pómuls

ZONA

PETITA

Aixelles
Engonals
Intergluti
Nuca
Coll

ZONA

MITJANA

Dorsals

Espatlles

Barba

Lumbar

 

ZONA

GRAN

Glutis

Pectoral

1/2 braços

Abdomen

 

ZONA

X-GRAN

Braços sencers

Esquena

Cuixes

1/2 cames

 

ZONA

CAMES

Cames senceres
(inclou els peus)

 

 

 

Podrás escollir si comprar una sessió individual, un bo de 5 sessions (-25% de descompte) o un Làser Pack de varies zones (fins al -52% descompte).

làser Packs

DEPILACIÓ MASCULINA

-20%

2 ZONAS

 Preu per 5 sessions

Pectoral + Abdomen

510€

2 zones grans

ARA 408€

Esquena + Espatlles

512 €

Zona extra-gran + zona mitjana

ARA 409,60 €

Cames senceres + Engonals

583 €

Cames senceres + zona petita

ARA 408,10 €

-30%

3 ZONAS O MÁS

 Preu per 5 sessions

Cames senceres + engonals + Aixelles

751 €

Zona cames + 2 zones petites

ARA 525,70 €

T'imagines no haver-te de preocupar mai més del pèl?

Demana la teva valoració ara per estudiar el teu cas i puguem resoldre tots els teus dubtes.

T’assessorarem en el tractament més adequat i et farem una proposta personalitzada perquè els pèls no siguin mai més una limitació al teu dia a dia.

PREGUNTA’NS O

RESERVA PER WHATSAPP

RESERVA LA TEVA

VALORACIÓ GRATUÏTA

COMPRAR

SESSIONS

REGALA LA

DEPILACIÓ DEFINITIVA

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?