DEPILACIÓ NATURAL

Home Els nostres serveis

Depilació Natural

DEPILACIÓ AMB PASTA DE SUCRE

A La Cabina sempre apostem per la versió més respectuosa i natural de cada tractament. És per aquest motiu hem creat una metodologia pròpia i adaptada d’una de les tècniques més antingues d’eliminació del pèl:

 

EL SUGARING (conegut també com la depilació amb caramel) és una tècnica de depilació provinent de l’Antic Egipte que es ve practicat durant segles. La pasta de sucre 100% natural i que elimina els pèls des de l’arrel. Això ho converteix en una de les tècniques menys agressives, ideals per a pells sensibles i reactives. Aquest tractament és ideal per debilitar el creixement del pèl i aconseguir una pell més suau i lluminosa.

INGREDIENTS:

 

🍬  El sucre: molt recomanat com a exfoliant natural i que ofereix com resultat una pell suau i sedosa.

🍋  La llimona: conté vitamina C i més de 20 antioxidants que protegeixen la pell dels radicals lliures, exerceix com astringent natural.

💧  Aigua.

A diferència d’altres mètodes, el Sugaring es caracteritza per ser un tractament que utilitza el caramel com a component principal. Aquest no es pega a la pell i així és possible aconseguir que es filtri directament en el fol·licle pilòs per facilitar la sortida del pèl des de l’arrel, sense importar la longitud o el gruix del mateix. Amb això s’aconsegueix un resultats més durader, retardant l’aparició del pèl debilitant-lo poc a poc fins a fer-l’ho més fi i suau.

 

A més, la pasta de sucre no porta cap component químic ni artificials i és menys dolorós que el tractament normal que es duu a terme en la depilació amb cera. En aplicar-se a una temperatura més baixa, la depilació amb caramel no irrita la pell, gràcies a que la seva humitat la hidrata i la protegeix. Fins i tot poc temps després del depilat, podràs prendre sol sense córrer cap risc.

 

Aquest mètode és ideal tant per a homes com per a dones, ja que es pot utilitzar en qualsevol part del cos i és molt recomanable per a aquelles persones que tenen la pell molt seca o sensible.

ROLL-ON DE PASTA DE SUCRE

Depilació de les zones grans amb un roll-on de pasta de sucre. Una de les últimes novetats de La Cabina, que ha deixat totalment fora de joc a l’anterior roll-on de cera. Aquesta tècnica resulta molt més apte per a tot tipus de pell, fins i tot les més sensibles i reactives.

PASTA DE SUCRE

Es pot aplicar en qualsevol zona facial o corporal. La pasta es pot aplicar amb les mans o amb espàtula i sempre s’enretira amb les mans (molt semblant com quan enretirem la cera). Nosaltres depilem amb pasta de sucre les zones petites, sensibles i/o íntimes (a la cara, aixelles, engonals…).

Beneficis

DEL SUGARING

S’adhereix més al pèl i menys a la pell. A l’enretirar-la, no resulta tant molest.

És hidrosoluble. Si queda cap rastre, s’enretira molt fàcilment amb aigua.

La pell queda molt més suau després de la depilació.

El sucre té propietats antibacterianes i cicatritzants.

PRECAUCIONS I RECOMANACIONS

Abans de la depilació:

  • En cas de tenir pèls encarnats, aconsellem realitzar-se una exfoliació setmanal i/o 3-5 dies abans de la depilació.
  • No pendre el sol les 24h abans.
  • No realitzar cap sessió de banys calents o sauna abans.
  • Per a la correcta depilació és important que la pell estigui ben hidratada, però és necessari no aplicar cap producte cosmètic just abans de la depilació.
  • La pell ha d’estar neta i seca.

Després de la depilació:

  • Aplicar una producte recuperador i calmant varies vegades després de la depilació.
  • Mantenir la pell hidratada per evitar els pèls encarnats.

Temps entre sessions:

Cal esperar a que el èl tingui una longitud d’entre 3 i 8 milímetres per a la correcta depilació. El temps ideal entre sessió i sessió sol ser de 3 a 4 setmanes.

Si et depiles amb cera regularment, el pèl es va debilitant i disminuint en quantitat i gruix amb el pas del temps. Cal evitar les tècniques de rasurat.

És recomanable depilar-se amb una freqüència de 3-4 setmanes, per a la correcta i completa eliminació del pèl.

Per veure els preus, fes click a “Reserva Cita”

Hi trobaràs també paquets de diverses zones amb descompte.

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?