Telf: 622 250 151 / 931 489 855

Promocions

DESCOBREIX LES

promocions del mes

Promocions vàlides fins al 30 de setembre

Si sempre has volgut fer-te la depilació làser però mai t’has acabat de decidir, aquesta és la teva gran oportunitat! Prova la teva PRIMERA SESSIÓ al 50% de descompte! Una manera econòmica i sense compromisos de descobrir la depilació làser i comproba per tu mateix/a els resultats des de la primera sessió.

Les sessions individuals de cos sencer són sempre una bona opció quan vols fer-te moltes zones a la vegada. A més de ser una opció molt econòmica, podràs pagar el teu tractament sessió a sessió.

 

COS SENCER DONA

COS SENCERHOME

Més zones = més descompte

2 zones: -20%

3 zones: -30%

4 zones: -40%

És un tractament hidratant amb àcid hialurònic d’origen vegetal dissenyat per hidratar en profunditat les pells deshidratades. La seva acció global tracta els problemes derivats de la deshidratació cutània: aporta i fixa l’aigua de la dermis, augmenta l’elasticitat de la pell i en retorna la lluminositat. Inclou també:

  • Punta de diamant
  • Radiofreqüència
  • Terapia Led

Tractament revitalitzant amb certificació ecològica per a pells apagades i asfixiades, que necessiten recuperar la seva vitalitat després de l’estiu. Renova, ilumina, suavitza i hidrata amb actius 100% naturals que aconseguiran recuperar la vitalitat de la teva pell.

Promocions vàlides fins al 30 de setembre del 2022. No acumulables a altres descomptes i/o ofertes.

Et volem assessorar en el tractament

més adecuat segons les teves necessitats

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?