Telf: 622 250 151 / 931 489 855

NETEJA, PROTEGEIX I EQUILIBRA

Tractament destinat a netejar, equilibrar i protegir qualsevol tipus de pell amb productes 100% naturals i Bio-Certificats.

 

Tractament personalitzat segons les necessitats de cada pell, per tal tractar qualsevol alteració o desequilibri i convertir la higiene en una cura d’higiene facial.

Una neteja facial és el primer pas necessari perquè tots els tractaments de la pell posteriors funcionin eficaçment. A més, amb aquest tractament aconseguiràs tornar al teu rostre la seva vitalitat i lluminositat, eliminant l’excés de secreció sebàcia, toxines i els antiestètics punts negres.

Les neteges facials a casa no són tan efectives a causa que solen limitar-se al rentat en profunditat de la cara. En una neteja facial executada per professionals, s’utilitzen eines especialitzades en neteja de la cara i productes orientats específicament per a la cura de la pell.

A més, no totes les neteges facials són iguals, i a La Cabina ens preocupem en poder posar al teu abast una neteja respectuosa amb la teva pell i delicada a l’hora de fer l’extracció per assegurar-nos que la teva experiència, i per descomptat els resultats, siguin els millors en cada cas.

El pas a pas:

  1. Neteja i desmaquillat del rostre
  2. Exfoliació profunda per eliminar les impureses i el sèu facial
  3. Aplicació de draps calents amb olis essencials per facilitar l’extracció dels barbs
  4. Extracció manual dels barbs
  5. Sérum i massatge específic de tractament
  6. Mascareta personalitzada
  7. Massatge final amb hidratació segons tipologia de la pell

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

60 minuts

 

RESULTATS

La pell queda purificada, matificada i equilibrada. Els resultats són instantanis però el resultat final es veu passats 10-15 dies. Aporta molta lluminositat al rostre.

 

FREQÜÈNCIA DE SESSIONS

Depèn de cada pell i de les cures que tingui diàriament. A nivells generals es recomana una higiene bimensual.

 

EFECTES SECUNDARIS

Després del tractament la pell pot tenir un aspecte de vermellor general i en alguns casos, pot haver-hi una lleugera inflamació molt semblant a la d’una exposició solar llarga. Aquest efectes desapareixen en menys de 24h.

INDICACIONS

Indicada per a qualsevol tipus de pell bruta, amb imperfeccions com barbs o míl·liums.

RESULTATS

La pell queda neta en profunditat, eliminant les impureses i les cèl·lules mortes que s’acumulen a la capa còrnia i que interfereixen davant de qualsevol cura posterior al tractament.

RECOMANACIONS

Realitzar una higiene facial abans de començar un Programa facial per facilitar la penetració dels actius i preparar la pell per a qualsevol altre tipus de tractament.

PREGUNTA’NS O

RESERVA PER WHATSAPP

RESERVA LA

TEVA CITA ONLINE

COMPRA

EL TRACTAMENT

REGALA

EL TRACTAMENT

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?