La pell és una barrera de defensa activa capaç de protegir el nostre organisme de l’exterior. Al estar en contacte directe amb aquest, pateix diàriament les seves conseqüències: Els radicals lliures, la radiació solar, la contaminació, les inclemències meteorològiques… Tots aquests agents externs poden provocar que l’epidermis es vegi apagada, desvitalitzada i amb falta de lluminositat.

Una de les rutines de bellesa més importants és la d’adoptar una rutina diària de neteja i hidratació a casa, utilitzant productes específics per a cada tipus de pell i necessitat. Tot i així, la nostra pell necessita d’una ajuda extra mitjançant les higienes facials per netejar la pell en profunditat i elimina l’acumulació de barbs i impureses. Aquest és un dels tractaments facials més sol·licitats, tot i així no ho fem en la periodicitat adecuada, que sol ser cada dos o tres mesos (ideal en cada canvi d’estació).

EN QUÉ CONSISTEIX?

És un tractament professional per netejar i eliminar totes les impureses de la nostra pell, tant d’origen ambiental, com les produïdes pel propi organisme (granets, barbs, cèl·lules mortes…). El resultat del tractament és una pell més neta, lluminosa i transparent. Contribuint també a la correcta oxigenació i afavorint la formació d’una nova generació de cèl·lules noves.

A La Cabina tenim diferents tractaments d’higiene per poder atendre a les necessitats més específiques de cada pell. Escull la teva higiene:

Higiene facial personalitzada

Higiene facial personalitzada amb microdermoabrasió

Higiene facial personalitzada amb punta de diamant i radiofreqüència

HIGIENE PER A PELLS  MASCULINES

Higiene facial  amb punta de diamant i cosmètica específica per a homes

HIGIENE PER A PELLS AMB ACNÉ

Higiene facial per pells amb problemes d’acné

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?