DEPILACIÓ AMB PASTA DE SUCRE

El Sugaring (conegut també com la depilació amb caramel)  és una tècnica de depilació que es ve practicat durant segles a l’Antic Egipte. És un tractament 100% natural i elimina els pèls des de l’arrel. Això ho converteix en una de les tècniques menys agressives, ideals per a pells sensibles. Aquest tractament és ideal per debilitar el creixement del pèl i aconseguir una pell més lluminosa.

Utilitza ingredients com:

  • El sucre: molt recomanat com a exfoliant natural i que ofereix com resultat una pell suau i sedosa
  • La llimona: conté vitamina C i més de 20 antioxidants que protegeixen la pell dels radicals lliures, exerceix com astringent natural.

A diferència d’altres mètodes, el Sugaring es caracteritza per ser un tractament que utilitza el caramel com a component principal. Aquest no es pega a la pell i així és possible aconseguir que es filtri directament en el fol·licle pilòs per facilitar la sortida del pèl des de l’arrel, sense importar la longitud o el gruix del mateix. Amb això s’aconsegueix un resultats més durader, retardant l’aparició del pèl debilitant-lo poc a poc fins a fer-l’ho més fi i suau.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

Depenent de la zona a depilar. Aquesta tècnica de depilació requereix més temps en comparació amb la cera convencional.

RESULTATS

Elimina i  debilita el creixement del pèl aconseguint una pell més lluminosa.

TEMPS ENTRE SESSIONS

Cal esperar a que el èl tingui una longitud d’entre 3 i 5 milímetres per a la correcta depilació. El temps ideal entre sessió i sessió sol ser de 3 a 4 setmanes.

EFECTES SECUNDARIS

No en té.

A més, la pasta de sucre no porta cap component químic ni artificials i és menys dolorós que el tractament normal que es duu a terme en la depilació amb cera. En aplicar-se a una temperatura més baixa, la depilació amb caramel no irrita la pell, gràcies a que la seva humitat la hidrata i la protegeix. Fins i tot poc temps després del depilat, podràs prendre sol sense córrer cap risc.

 

Aquest mètode és ideal tant per a homes com per a dones, ja que es pot utilitzar en qualsevol part del cos i és molt recomanable per a aquelles persones que tenen la pell molt seca o sensible.

 

És ideal per a les persones amb la pell sensible.

PRECAUCIONS I RECOMANACIONS

Abans de la depilació:

  • En cas de tenir pèls encarnats, aconsellem realitzar-se una exfoliació setmanal.
  • No pendre el sol les 24h abans de la depilació.
  • No realitzar cap sessió de banys calents o sauna.
  • Per a la correcta depilació és molt important que la pell estigui ben hidratada, però és necessari no aplicar cap producte cosmètic abans de la depilació. La pell ha d’estar neta i seca.

Després de la depilació:

  • Aplicar una producte recuperador i calmant varies vegades després de la depilació.
  • Mantenir la pell hidratada per evitar els pèls encarnats.

Si et depiles amb cera regularment, el pèl es va debilitant i disminuint en cuantitat i gruix amb el pas del temps. Cal evitar les tècniques de rasurat.

 

És recomanable depilar-se amb una freqüència de 3-4 setmanes, per a mantenir els resultats de la depilació.

Per veure el preus, fes click a “RESERVA CITA”

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?