931 489 855 622 250 151

FOTODEPILACIÓ AMB E-LIGHT

IPL + RF

LLUM POLSADA I RADIOFREQÜÈNCIA

És un sistema de fotodepilació que emet de forma simultània IPL ( Llum Polsada) amb emissions simultànies de corrents electromagnètiques amb efecte tèrmic (RF), aquesta combinació permet eliminar el fol·licle pilòs, disminuint així la relevància del grossor i del pigment del pèl. Si aquest es troba en fase de creixement, l’arrel quedarà lesionada.

Avui en dia, l’E-light s’han convertit en un dels sistemes de depilació més efectius i versàtils ja que l’aplicació de la radiofreqüència dóna més profunditat i eficàcia al tractament, perfeccionant els resultats del làser de díode. És una tècnica ideal per els casos més extrems com el  pèl ros, i pells de fototip V.

 

Per tant, l’E-light garanteix l’èxit dels tractaments de fotodepilació que fins ara no havien tingut resultat amb altres sistemes.

E-Light-300x300

TRACTAMENTS DE FOTOTERÀPIA

FACIAL I CORPORAL

Aquesta tecnología ens permet realitzar el següents tractaments de fototeràpia:

 • Eliminació d’aranyes vasculars: Elimina les lesions vasculars en la pell d’una forma indolora, neta i sense contradiccions.
 • Tractament de l’acne: Estimula el metabolisme de la pell i altres fenòmens que destrueixen els bacteris responsables de l’acne, millorant les marques i les cicatrius.
 • Fotorrejoveniment facial: Treballa sobre les proteïnes que assemblen les fibres de col·làgen reafirmant la pell i eliminant marques i arrugues.
 • Taques: Treballa sobre els pigments de melanina de les taques cutànies atenuant-los i aconseguint un color similar al de la resta de la pell.
 • Tractament de rosàcia: Electrocoagula l’hemoglobina dels vasos sanguinis implicats en la rosàcia disminuint les vermellors.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

Depèn sempre de la zona a tractar, en diferència amb la tècnica “inmotion” del làser SHR, aquesta es treballa pols per pols, per el que les sessions són una mica més llargues.

 

SENSACIÓ

El tractament és mínimament doloròs ja el sistema incorpora un mecanisme de refredament del manípul, donant major protecció a la pell i això fa que el tractament sigui menys molest i més segur.

 

EFECTES

El pèl creix de forma normal durant uns dies fins que comença a caure una gran part d’aquests pèls a partir de la primera i segona setmana després del tractament.

 

RESULTATS

Totes les tècniques de fotodepilació garanteixen entre un 90-95% d’eliminació total del pèl, sempre i que sigui el tractament adient en la correcta aplicació. En alguns casos determinats el pèl pot tornar a crèixer per canvis hormonals importants (embaràs, menopausa, malaltía, etc).

 

NOMBRE DE SESSIONS

Depèn del tipus de pèl, del color del mateix, de la densitat, de la zona a tractar, del mètode que estaves fent servir per depilar-te, de la sensibilitat de la teva pell, de la fase de crexement del pèl i de la resposta del teu organisme al tractament. Són molts factors que poden influir en el nombre de sesions, però en general, la mitja sol ser de 10.

Cal tenir en compte que, un cop acabat el tractament, és necessari realitar una sessió anual de manteniment.

 

TEMPS ENTRE SESSIONS

El personal t’assessorà sobre la freqüència del tractament. Les sessions es van espaiant temporalment, i generalment en zones facials recomanem realitzar les primeres sessions cada 20 a 30 dies i zones corporals cada 2 mesos aproximadament.

 

EFECTES SECUNDARIS

Els tractaments no solen tenir efectes secundaris significatius. De vegades, en algunes persones amb pells sensibles poden presentar un aspecte vermellós (similar al de l’exposició solar), que desapareix en les primeres hores.

 

EM PUC DEPILAR ENTRE SESSIONS?

Si, podràs fer-ho nomès rasurant el pèl, amb crema depilatòria, o qualsevol mètode que talli el pèl. NO podràs depilar-te amb pinces, ni cera, ni qualsevol altre mètode que arrenqui el pèl perquè és imprescindible que hi hagi pèl perquè la sessió sigui efectiva.

Tractament recomanat per a…

Abans d’iniciar el tractament es farà un diagnòstic detallat per assegurar-nos de que no hi ha incompatibilitats ni patologies de la pell que no permetin la correcta realització del procediment amb làser de díode. Es realitzarà també un test de sensibilitat de la pell per determinar el nivell de tolerància i reacció cutània al làser amb l’objectiu d’evitar lesions o agressions cutànies i per detectar el nivell apropiat de potència a aplicar de cara a assegurar la màxima efectivitat.

A través d’un capçal adaptat a la zona del cos sobre la qual incideix el tractament, s’aplica el làser que emet polsos per fracció de segon, per permetre al pèl absorbir la llum i escalfar-se. Precisament és la calor el que crema el bulb pilòs i impedeix que torni a créixer el pèl. Durant aquest procés, es poden tractar molts fol·licles simultàniament, per la qual cosa aquest és molt més ràpid que el làser tradicional. Després de la sessió s’aplica una crema reparadora per calmar i hidratar la pell però és molt habitual i normal que es noti un lleu envermelliment o inflamació de les zones tractades. És signe que el tractament ha estat eficaç. Aquests efectes desapareixeran en 24-72 hores, aproximadament.

Abans del tractament:

 1. Hidratar la pell en profunditat tres dies abans com a mínim.
 2. En cas d’exposició solar o rajos UVA, advertir-ho abans de cada sessió, per ajustar els paràmetres del tractament.
 3. No depilar les zones a tractar amb cera o pinces un mes abans del tractament. Rasurar la zona perfectament amb fulla, excepte la zona facial, que la rasurarà l’operador làser el mateix dia del tractament.
 4. No aplicar productes d’autobronzejat la setmana anterior al tractament, ni decolorar el pèl a depilar mínim 15 dies abans del mateix.
 5. Tenir la pell neta i sense maquillar el dia del tractament.
 6. No utilitzar cosmètics que continguin àcid glicòlic o retinoic en els tres dies previs al tractament, ni tampoc aplicar desodorant abans ni després de la sessió (zona aixella).
 7. Si la pell pateix cloasma o tendència a lahiperpigmentación, emprar despigmentant local durant les dues setmanes prèvies al tractament.
 8. En el cas que es pateixi herpes labial habitualment (més d’una vegada per mes), adverteixi al professional que li atengui.

Després del tractament:

 1. Utilitzar crema protectora, mantenir la pell hidratada.
 2. Evitar inflamació de les zones tractades per aplicació immediata d’altres productes cosmètics que continguin alcohol.
 3. No exfoliar ni fregar la zona depilada.
 4. No realitzar mètodes d’eliminació del pèl (cera o pinces) ni abans ni després de la sessió.
 5. Evitar exposició solar intensa o rajos UVA durant els primers 3 dies posteriors a la sessió.
 6. En cas d’aparèixer qualsevol vermellor fora de lo normal, inflamació o canvis de coloració de la pell, notificar-ho al centre. En cap cas automedicarse.
 7. No realitzar exercicis físics, ni banys en piscines, ni saunes en 24-48 hores.
 8. No utilitzar aigua calenta en 24-48 hores.

Són contraindicacions absolutes:

 • Fotosensibilitat o reaccions adverses de la pell a l’exposició de la llum, per malaltia o fàrmacs.
 • Tractament amb àcids retinoics. S’ha d’abandonar o estar sense tractament com a mínim set mesos.
 • Àrea ocular, tret que existeixi protecció.
 • Àrees amb neoplàsies o tumors malignes.
 • Persones inmunosuspresores, malaltes de càncer o seguint un tractament oncològic.

 

Són contraindicacions relatives:

 • Embaràs i lactància.
 • Alt risc de cicatriu queloide o de grans dimensions.
 • Pacients diabètics descompensats per riscos d’úlceres per cremades en extremitats inferiors.
 • Desaconsellem la depilació de zones properes als ulls, per evitar l’entrada del làser en el globus ocular i l’impacte en estructures pigmentades, com l’iris o la retina.
 • Desaconsellem també realitzar el tractament en zones de mal suport (zona interna de l’orella, oïda, nasal), zones mucoses o zones amb tatuatges.
 • Àrees recentment depilades amb cera, pinces, màquina elèctrica…, per haver eliminat el pèl existent.
 • Persones amb infeccions actives en la pell (herpes zóster o simple, varicel·la, impétig contagiós, etc.).
 • Persones amb trastorns que suposin una deterioració important de l’estat de salut (febres) o que estiguin prenent certs medicaments.

La depilació làser de díode és un tractament estètic i un dels mètodes més populars per reduir o eliminar el pèl de manera permanent. És la forma més eficient, còmoda, econòmica i ràpida per lluir una pell suau i sense pèl. Si pateixes de creixement excessiu del pèl, de fol·liculitis o simplement vols lliurar-te del pèl del teu cos o del teu rostre, la depilació làser és una excel·lent alternativa a altres mètodes. No obstant això, no existeix solament un tipus de làser ni tots tenen el mateix nivell d’eficàcia.

La depilació làser de díode d’alta potència és l’últim en depilació làser. Es tracta d’un làser que permet obtenir la màxima eficàcia necessitant menys sessions, sent a més aplicable en tots els tipus de pells i durant tot l’any. Al final de cada sessió hauràs aconseguit no solament eliminar el pèl sinó també tenir una pell més suau, més llisa i més flexible.

NOVA BOTIGA ONLINE -10%

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?