931 489 855 622 250 151

FOTODEPILACIÓ

Existeix una gran controvèrsia amb la paraula “FOTODEPILACIÓ”. De forma general s’utilitza per fer referència a la depilació amb Llum Polsada (IPL) i per diferenciar-la de la depilació Làser. En realitat la depilació làser és un sistema de fotodepilació, igual que la que treballa amb llum Polsada o fins i tot le depilació amb E-light.

Quan parlem de fotodepilació ens referim a tots els tractaments destinats a l’eliminació permanent del pèl mitjançant l’acció de la llum. Per tant, la depilació làser, la IPL o l’E-light són tots sistemes de fotodepilació.

EN QUÈ CONSISTEIX LA FOTODEPILACIÓ?

La fotodepilació es basa en la fototermòlisi, que consisteix en l’absorció de la llum de forma selectiva. Traduït a depilació, significa l’absorció de la llum pel pèl (teixit diana) i la seva posterior destrucció per efecte tèrmic, respectant la pell (teixit adjacent).

 

Aquest principi és el que fa que es destrueixi el pèl sense fer-ho amb la pell. La llum emesa pel làser o sistema de llum premuda intensa presenta atracció per la melanina, que és el pigment que dóna color al pèl i a la pell. Com el pèl normalment conté gran quantitat de melanina (més que la pell), la llum serà absorbida gairebé íntegrament pel pèl, sense  escalfar massa la pell.

SISTEMES DE FOTODEPILACIÓ I LES SEVES DIFERÈNCIES

La principal diferència entre les diferents tècniques de fotodepilació és el tipus de llum amb la que treballa.

LÀSER

Diode / Rubí / Alexandrita

Treballa amb un tipus de llum

  • Monocromàtica (llum vermella)
  • Unidireccional
  • Coherent

Existeixen diferents tipus de làser que es diferèncien per la seva profunditat de treball.

IPL

Llum Polsada Intensa

Treballa amb un tipus de llum

  • Policromàtica
  • Polidireccional
  • No coherent

E-LIGHT

Llum Polsada + Radiofreqüència

Treballa amb un tipus de llum

  • Policromàtica
  • Polidireccional
  • No coherent

combinada amb la Radiofreqüència

És a dir, la llum làser és d’un sol color, es desplaça en una sola direcció i no presenta amb prou feines divergència.

 

En termes molt generals,  si comparem el làser amb la IPL, el làser ens permet ser més eficients de forma més concreta però a la vegada no és tant versàtil (cada làser està recomanar per un tipus de pèl i de pell diferent). La fotodepilació amb Llum Polsada és més versàtil però requereix personalitzar molt bé els paràmetres en cada tractament perquè ser eficaç en el tractament.

LA NOSTRA APARATOLOGIA

A La Cabina operem amb el “Làser SHR System”, un mètode novedós, ràpid i pràcticament indolor de depilació SHR medico estètica. La nostra aparatologia d’última generació utilitza la llum xenó combinada amb la tecnologia del sistema SHR (Super Hair Removal) per garantir el millor resultat.

Fusió de tecnologies
Làser Diode SHR / IPL / E-light System

Gràcies a la seva versatilitat, ens permet adaptar el tractament a cada client.

Màxima eficiència
L’energia penetra en les capes més profundes de la dermis amb gran potència, baixa fluència i una freqüència de repetició de 10 trets per segon.

Làser SHR
El nostre sistema de depilació disposa d’un capçal refrigerat que aconsegueix una temperatura de -6º C, aconseguint que el tractament sigui ràpid, agradable i efectiu.

ALTA

EFICACIA

SESSIONS

MÉS RÀPIDES

SISTEMA

VERSÀTL

TRACTAMENT

SEGUR

TRACTAMENT

PRÀCTICAMENT

INDOLOR

NO CAL ATURAR

EL TRACTAMENT

A L’ESTIU

Què és el sistema SHR?

SHR és “Super Hair Removal”, una mena de “supereliminació del pèl”. La nostra màquina de depilació SHR proporciona una alta velocitat de 10 impactes per segon. És una tecnologia làser en moviment (Inmotion): s’aplica mitjançant  diverses passades, el que incrementa l’eficàcia en augmentar les possibilitats d’encert i evitar els punts morts.

Aquest desplaçament i la velocitat dels impactes generen un gradual i suau augment de la temperatura de la pell actuant des de les capes més profundes de la dermis, de dins cap a fora.

Diversos estudis que han enfocat la depilació permanent han constatat que un procés tan potent i extensiu, com el SHR, és molt més eficaç que els sistemes de depilació làser convencionals que aposten per nivells menys intensos i localitzats d’energia. Aquests sistemes més antics se centren únicament en escalfar la melanina continguda en els pèls per poder, a través d’ells, atacar als fol·licles pilosos. Els multipulsos d’alta velocitat del SHR són canalitzats per els pèls però també per la pell aconseguint atacar els fol·licles des de totes les direccions.

Amb el SHR s’augmenta l’eficàcia de la depilació permanent, es minimitzen els riscos i el dolor, augmentant el confort de la depilació, permetent sessions més llargues i tractar extensions més àmplies en cada tractament.

 

No només això, amb el nou sistema de ràfegues és l’únic eficaç per eliminar pèls pelrojos, rossos, i més fins sobre els quals sistemes més antics no poden actuar.

A La Cabina, fotodepilem amb tres tipus de sistemes diferents per tal de poder ajustar el tractament a cada tipus de client. Cada sistema realitza un tipus de tractament diferent per poder eliminar tot tipus de pèl i treballar amb tot tipus de fototips.

Més informació sobre el

LÀSER DIODE SHR

Més informació sobre la

LLUM POLSADA INTENSA (IPL)

Més informació sobre el

SISTEMA E-LIGHT

NOVA BOTIGA ONLINE -10%

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?