931 489 855 622 250 151

DEPILACIÓ NATURAL

DEPILACIÓ AMB PASTA DE SUCRE

A La Cabina sempre apostem per la versió més natural de cada tractament. És per aquest motiu que depilem amb una de les tècniques més antingues de la depilació:

 

EL SUGARING (conegut també com la depilació amb caramel) és una tècnica de depilació provinent de l’Antic Egipte que es ve practicat durant segles. La pasta de sucre 100% natural i que elimina els pèls des de l’arrel. Això ho converteix en una de les tècniques menys agressives, ideals per a pells sensibles i reactives. Aquest tractament és ideal per debilitar el creixement del pèl i aconseguir una pell més suau i lluminosa.

La composició de la pasta de sucre:

🍬  El sucre: molt recomanat com a exfoliant natural i que ofereix com resultat una pell suau i sedosa.

🍋  La llimona: conté vitamina C i més de 20 antioxidants que protegeixen la pell dels radicals lliures, exerceix com astringent natural.

💧  Aigua.

A diferència d’altres mètodes, el Sugaring es caracteritza per ser un tractament que utilitza el caramel com a component principal. Aquest no es pega a la pell i així és possible aconseguir que es filtri directament en el fol·licle pilòs per facilitar la sortida del pèl des de l’arrel, sense importar la longitud o el gruix del mateix. Amb això s’aconsegueix un resultats més durader, retardant l’aparició del pèl debilitant-lo poc a poc fins a fer-l’ho més fi i suau.

 

A més, la pasta de sucre no porta cap component químic ni artificials i és menys dolorós que el tractament normal que es duu a terme en la depilació amb cera. En aplicar-se a una temperatura més baixa, la depilació amb caramel no irrita la pell, gràcies a que la seva humitat la hidrata i la protegeix. Fins i tot poc temps després del depilat, podràs prendre sol sense córrer cap risc.

 

Aquest mètode és ideal tant per a homes com per a dones, ja que es pot utilitzar en qualsevol part del cos i és molt recomanable per a aquelles persones que tenen la pell molt seca o sensible.

PASTA DE SUCRE

Es pot aplicar en qualsevol zona facial o corporal. La pasta es pot aplicar amb les mans o amb espàtula i sempre s’enretira amb les mans (molt semblant com quan enretirem la cera). Nosaltres depilem amb pasta de sucre les zones petites, sensibles i/o íntimes (a la cara, aixelles, engonals…).

ROLL-ON DE

PASTA DE SUCRE

Depilació de les zones grans amb un roll-on de pasta de sucre. Una de les últimes novetats de La Cabina, que ha deixat totalment fora de joc a l’anterior roll-on de cera. Aquesta tècnica resulta molt més apte per a tot tipus de pell, fins i tot les més sensibles i reactives.

BENEFICIS DE LA DEPILACIÓ AMB SUGARING

La pasta de sucre s’adhereix al pèl i no tant a la pell, per el que al enretirar la pasta, no resulta tant molest.

La seva composició és hidrosoluble. Si queda cap rastre, s’enretira molt fàcilment amb aigua.

La pell queda molt més suau després de la depilació.

El sucre té propietats antibacterianes i cicatritzants.

PRECAUCIONS I RECOMANACIONS

Abans de la depilació:

  • En cas de tenir pèls encarnats, aconsellem realitzar-se una exfoliació setmanal i/o 3-5 dies abans de la depilació.
  • No pendre el sol les 24h abans.
  • No realitzar cap sessió de banys calents o sauna abans.
  • Per a la correcta depilació és important que la pell estigui ben hidratada, però és necessari no aplicar cap producte cosmètic just abans de la depilació.
  • La pell ha d’estar neta i seca.

Després de la depilació:

  • Aplicar una producte recuperador i calmant varies vegades després de la depilació.
  • Mantenir la pell hidratada per evitar els pèls encarnats.

Temps entre sessions:

Cal esperar a que el èl tingui una longitud d’entre 3 i 8 milímetres per a la correcta depilació. El temps ideal entre sessió i sessió sol ser de 3 a 4 setmanes.

Si et depiles amb cera regularment, el pèl es va debilitant i disminuint en quantitat i gruix amb el pas del temps. Cal evitar les tècniques de rasurat.

És recomanable depilar-se amb una freqüència de 3-4 setmanes, per a la correcta i completa eliminació del pèl.

Per veure els preus, fes click a “Reserva Cita”

NOVA BOTIGA ONLINE -10%

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?