931 489 855 622 250 151

DEPILACIÓ ELÈCTRICA

ELIMINACIÓ PERMANENT DEL PÈL AMB ELECTRODEPILACIÓ

La depilació elèctrica és una tècnica depilatòria permanent i progressiva que ceonsegueix eliminar tot tipus de pèls de forma efectiva. És el mètode més segur i efectiu (més que qualsevol mètode de fotodepilació), ja que el pèl desapareix de forma definitiva.

 

Consisteix en destruir la zona vital del fo·licle pilòs per evitar que es generi un nou pèl. Apliquem corrents de baixa intensitat que fem arribar a la papil·la dèrmica per mitjà d’un elèctrode molt fi a través del canal fol·licular. L’electrodepilació provoca una electrotermocoagulació de les parts vitals del pèl i de les seves cèl·lules germinatives. Aquesta destrucció selectiva evitarà un nou creixement en aquest fol·licle.

 

” L’electrodepilació eliminatot aquell

pèl residual de les tècniques de fotodepilació “

PÈL FI

Elimina qualsevol tipus de pèl sigui quin sigui el seu gruix

TATUATGES

Elimina el pèl dels tatuatges o pigues sense alterar-los

PELLS FOSQUES

No importa la tonalitat de la teva pell

PÈL BLANC

El color del pèl deixa de ser un problema

COM ES REALITZA

EL TRACTAMENT ?

El tractament comença amb una consulta gratuïta on informem sobre la tècnica, i resoldrem els dubtes que tingui sobre l’electrodepilació. El temps del tractament de la depilació elèctrica i el nombre de sessions, dependrà de la quantitat i característiques de cada persona ( tipus de pell, del pèl i de la zona a treballar). L’especialista valorarà de forma personalitzada, mitjançant un diagnòstic, el tipus de tècnica, els temps, el nombre de sessions i la periodicitat d’aquestes.

Les sessions es programen per temps, depenent de la quantitat de pèl que calgui eliminar.

 

Nota: En persones amb pells molt sensibles, es realitza una prova de tolerància on eliminarem alguns pèls per veure com pot reaccionar la seva pell al tractament.

 

Existeixen diferent t’ècniques de depilació elèctrica, segons el tipus de corrent que s’utilitza:

ELECTRÒLISI


Corrent galvànica que produeix una reacció química en el fol·licle del pèl eliminant les cèl·lules del creixement del pèl.

TERMÒLISI “FLASH”


Corrent d’alta freqüència que rodueix calor. Quan s’utilitza aquesta modalitat s’escalfen i destrueixen les cèl·lules del creixement del pèl en el fol·licle.

ELECTRO-BLEND


És una combinació del corrent galvànic i l’alta freqüència. El corrent d’alta freqüència escalfa la reacció química que produeix l’electròlisi, d’aquesta manera els dos corrents “treballen en equip” de forma simultània aconseguint una tècnica molt eficient.

EFICÀCIA

Podem eliminar qualsevol tipus de pèl amb infiferència del seu color i/o gruix. És totalment efectiva per eliminar el pèls blancs i els pèls amb fol·licles deformats.

 

En aplicar la corrent, el pèl es desprèn de la papil·la i és eliminat en aquest mateix moment. En acabar la sessió, el/la pacient marxa sense els pèls tractats.

INDICACIONS

Es pot aplicar a qualsevol persona, però és aconsellable no iniciar-ho fins, aproximadament, als 14 anys.

Està indicada en tots els casos en què hi ha un excés de pèl, sempre que no sigui a causa d’una alteració per malaltia, que en aquests cas, només es podrà realitzar amb autorització mèdica.

CONTRAINDICACIONS

 • Marcapasos cardíac
 • Embaràs
 • Lesions cutànies
 • Nevus
 • Neoplàsies actives
 • Fàrmacs: Retinoics (mentre s’estigui prenent la medicació)

ÉS DOLOROSA ?

La sensació que es produeix és tan sols un formigueig produït pels corrents. És molt tolerable i la majoria de les persones ho resisteixen amb facilitat. Les pells excessivament sensibles accepten bé el tractament ja que es pot adaptar molt bé el tractament a cada client.

PUC DEPILAR-ME DURANT EL TRACTAMENT ?

Les depilacions repetitives generalment afavoreixen un creixement més ràpid del pèl. La depilació amb cera o pinça, proueix un subministrament de sang inmediata a la zona, que activa les cèl·lules germinatives. Per tant, NO recomanem cap tipus de tècnica d’arrencament del pèl.

 

En alguns casos puntuals, el personal autoritzat pot recomenar depilar-se amb cera a l’inici del tractament depenent de la fase de creixement del pèl en la zona a tractar.

 DEPILACIÓ ELÈCTRICA O LÀSER?

La depilació elèctrica la recomanem quan:

 • el pèl és ros, roig o blanc.
 • hi ha un excès de borrissol superficial.
 • s’està prenent de forma continuada medicaments que puguin donar reaccions de fotosensibilitat.

Un cop acabat el tractament de fotodepilació, pot quedar un pèl residual que es pot eliminar amb la depilació elèctrica si es desitja aconseguir una depilació total.

 

En zones on pot aparèixer pèl per estímul hormonal, com la barbeta, perfil de la cara, escot, línia alba, etc;  recomanem l’electrodepilació, encara que en alguns casos, el més convenient serà combinar els tractaments començant per algunes sessions de làser, per després acabar amb depilació elèctrica, sent fonamental valorar bé el pèl a tractar.

RECOMANEM

 • Mantenir la pell molt ben hidratada durant tot el tractament. La prescència d’aigua afavoreix la conducció elèctrica.
 • Protegir la zona tractada amb protecció solar alta (FPS +50).
 • Evitar l’exposició solar o UVA abans i després de cada sessió.
 • Evitar eliminar el pèl amb qualsevol tècnica d’arrencament.
 • Aplicar un producte regenerador en la zona tractada durant uns dies després de cada sessió.
[highlight_box url=”/reservaonline/” iconsize=”50px” textsize=”20px” icon=”fa fa-calendar-plus-o” clr=”#5d5d5d” bgclr=”#f2f2f2″ text=”RESERVA UNA CITA PER AL TEU DIAGNÒSTIC GRATUÏT” text2=”Et donarem tota la informació al respecte, resoldrem els teus dubtes i t’assesorem en el tractament més adient”]

ABONAMENT

60 MINUTS

NOVA BOTIGA ONLINE -10%

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?