TRACTAMENTS PER A LES PESTANYES

Home Tractaments

Pestanyes

Tenir una mirada jove i lluminosa reflecteix frescor i potencia la bellesa natural dels ulls i de l’ànima. Tot i així, la genètica, els mal hàbits o la falta d’aquest, dóna una expressió grisa i cansada que a ningú agrada. Les ulleres, les bosses, les potes de gall, la falta de pestanyes o les rectes i caigudes, o l són les responsables de les mirades tristes i envellides.

 

Davant aquesta situació tan habitual, t’expliquem alguns trucs i les tècniques que existeixen per millorar aquests efectes no dessitjats de la teva mirada.

 

Us oferim aquests tractaments que busquen atendre a cada necessitat per donar a la teva mirada la intensitat que li falta.

Tint de pestanyes - La Cabina Natural

TINT DE PESTANYES / CELLES

Tens les pestanyes i/o les celles clares i no ets molt amiga de la màscara de pestanyes o dels llapissos de celles? El tint és el tractament que necessites per donar un extra d’intensitat a la teva mirada.

Permanent de pestanyes - La Cabina Natural

PERMANENT DE PESTANYES

La permanent permet arrissar la pestanya natural per a realçar i donar vida a la teva mirada. Es personalitza la curvatura segons la longitud de la pestanya de cada persona i del efecte que es vol conseguir.

 

Extensió de pestanyes - La Cabina Natural

EXTENSIÓ DE PESTANYES

L’extensió és el tractament estrella de les pestanyes. Existeixen diferents tècniques d’extensió depenent de l’efecte que es vol aconseguir (allargar, donar volum o donar projecció a la pestanya).

LÍFTING DE PESTANYES

El lífting permet elevar i accentuar la curvatura natural de les pestanyes. Ideal per a pestanyes caigudes o por visibles (curtes, clares…).

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?