MEDICINA ESTÈTICA FACIAL

Home Tractaments Medicina Estètica

Medicina Estètica Facial

ÀCID HIALURÒNIC

[mvc_infobox title_color=”#000000″]

L’àcid hialurònic és el material més utilitzat en medicina estètica, per els seus resultats immediats però sobretot per ser un material reabsorbible i biocompatible amb els nostres teixits ja que és un component d’ells mateix. Es reabsorbirà en un període d’entre 12 i 18 mesos posteriors al tractament.

És ideal per difuminar arrugues profundes, recuperar volums facials o corregir asimetries.

La tècnica consisteix a infiltrar-lo, mitjançant una cànula o microagulla, en una quantitat necesiria per omplir, hidratar i reposicionar volums.

Les zones a tractar són molt variades: arrugues d’expressió, millorar la forma de nas o pòmuls, llavis, mentó … I  pot utilitzar-se sol o combinat amb altres tractaments.

[/mvc_infobox]

FILS TENSORS

[mvc_infobox title_color=”#000000″]

Els fils tensors, són fils molt fins de material reabsorbible i biocompatible, la polidioxanona (PDO). Avui dia el seu ús són una tècnica essencial per eliminar la flacciditat de forma immediata. Aconsegueixen tensar la pell i tornar la fermesa de forma senzilla i segura.

S’apliquen a través d’una agulla molt fina, que s’introdueix a través del teixit subcutani, i al retirar-la, el fil es queda tensat a l’interior.

Cada fil provoca una fibrosi progressiva en el teixit cel·lular subcutani el que facilita el seu ancoratge a la pell, donant com a resultat una pell més ferma i més turgent. El seu gran avantatge és que estimula la producció de col·lagen, component essencial per a la fermesa de la pell. La tècnica amb fils de polidioxanona no requereix anestèsia, ni sutures i permet al pacient continuar amb les seves activitats habituals immediatament. Les zones d’aplicació poden ser en cara, coll, braços, cuixes, …

[/mvc_infobox]

TOXINA BOTULÍNICA

[mvc_infobox title_color=”#000000″]

El Botox o toxina botulínica s’utilitza com un mètode de prevenció per evitar l’aparició d’arrugues d’expressió, a més de per al rejoveniment facial doncs atenua les línies d’expressió facials de manera fàcil i ràpida.

És un dels tractaments més eficaços utilitzats en medicina estètica, sobretot per a les arrugues que han aparegut en determinades zones de la cara a causa de gestos habituals de front, entrecella i contorn ocular “potes de gall”.

La toxina s’injecta en el múscul mitjançant una petita punxada, actua sobre ell, perdent la seva capacitat de contracció de manera completa a partir de 48-72 hores. L’efecte es manté entre 4-6 mesos variant en funció de la gesticulació del pacient.

Els efectes del tractament s’observen al cap de tres dies i són reversibles de manera progressiva. Durant aquest període es produeix una deshabituació del pacient a contreure els músculs de les zones tractades i quan desapareix l’efecte de la toxina botulínica té menys tendència a contraure la musculatura, de manera que l’atenuació de les arrugues es manté parcialment.

[/mvc_infobox]

VITAMINES

[mvc_infobox title_color=”#000000″]

La mesoteràpia facial amb vitamines ens proporcionarà una hidratació extra i una pell més lluminosa. Disminueix la flacciditat cutània i estimula l’activitat dels fibroblasts, oxigenant les capes intermèdies-profundes de la pell per millorar el recanvi cel·lular.

Per a un bon resultat s’aconsella de 2-4 sessions anuals, així mantenim la lluminositat i la salut de la pell.

Ajuden a alentir l’envelliment en aportar salut i nutrients a la pell.

[/mvc_infobox]

PEELING QUÍMIC

[mvc_infobox title_color=”#000000″]

El peeling és un tractament per a renovar les capes més superficials de la pell i l’objectiu és la correcció de diversos defectes, com taques, acné, arrugues poc profundes i marques. Consisteix a retirar les capes danyades de la pell deixant la cara amb un aspecte molt més hidratat i nodrit.

El temps d’aplicació no és superior a 30 minuts i no té cap efecte secundari. El resultat és una pell més llisa i més llisa.

[/mvc_infobox]
[vc_creativelink style=”cl-effect-8″ align=”center” text=”VALORACIÓ GRATUÏTA” caption_url=”” url=”url:https%3A%2F%2Fwww.doctoranegueruela.com%2Fbook-online%2Fpide-cita%2Fbook|||”]

Reserva la teva cita per a un diagnòstic i valoració sense compromís.

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?