MEDICINA ESTÈTICA CORPORAL

Home Tractaments Medicina Estètica

Medicina Estètica Corporal

ESCLEROTERÀPIA

Diagnòstic de la malaltia varicosa. Ecografia doppler.

El diagnòstic de la insuficiència venosa crònica i les seves manifestacions principals com són les varius i telangièctasis es basa en una detallada exploració física i la utilització de l’ecografia Doppler.

Les venes normals tenen unes vàlvules a les parets interiors que procuren un correcte retorn de sang al cor. En les venes varicoses les vàlvules no funcionen adequadament, i la circulació de la sang s’alenteix i van dificultant la dinàmica circulatòria i el grau de deformació de la variu augmenta.

 

Esclerosi

La escleroteràpia consisteix en la injecció d’un medicament en les telangiectasies mitjançant una microagulla, aconseguint la desaparició de les mateixes. La solució medicamentosa s’ha d’adequar acuradament a cada cas.

 

Microcirurgia segmentària

Tractament quirúrgic de les varius mitjançant mini incisions que pràcticament no deixen cicatriu. S’efectua amb anestèsia local i sedació permetent al pacient seguir amb les seves activitats habituals després de la intervenció.

 

Malaltia venosa i embaràs

L’embaràs és un període en el qual es veu afavorida l’aparició de malaltia venosa en membres inferiors. És primordial una prevenció precoç per evitar el desenvolupament d’insuficiència venosa crònica.

MESOTERÀPIA

La mesoteràpia consisteix a injectar, de manera intradèrmica, medicaments destinats bé a reduir el greix localitzat, nodrir i millorar l’aspecte de la pell, combatre la flacciditat, reduir la cel·lulitis i fins i tot pot utilitzar-se en el cuir cabellut per enfortir el cabell.

És una tècnica indolora i efectiva. Els resultats comencen a notar-se a partir de la tercera i quarta sessió. És ideal com a tractament de manteniment.

TRACTAMENT DEL SOBREPÈS

Quan volem perdre pes, tonificar o simplement millorar la nostra alimentació és adequat realitzar un estudi complet de l’alimentació i un estudi biomètric mitjançant Impedanciometria. D’aquesta manera podrem millorar els nostres hàbits nutricionals, perdre greix i augmentar la nostra massa muscular.

 

És important donar-se costa que realitzant una alimentació correcta no només millorem el pes sinó la qualitat de la pell, reduïm la flacciditat facial i corporal i millorem la cel·lulitis.

[vc_creativelink style=”cl-effect-8″ align=”center” text=”VALORACIÓ GRATUÏTA” url=”url:https%3A%2F%2Fwww.doctoranegueruela.com%2Fbook-online%2Fpide-cita%2Fbook|||”]
CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?