FOTOTERÀPIA VASCULAR

Home Tractaments Fototeràpia

Fototeràpia Vascular

TRACTAMENT DE LESIONS VASCULARS

AMB E-LIGHT

Antigament aquesta problemàtica es tractava amb cirurgia o mitjançant escleroteràpia, una tècnica que consisteix a injectar de substàncies químiques que tancaven les venes afectades. Avui la medicina ofereix una resposta més precisa i més senzilla: la fototeràpia amb E-light.

 

L’Elight System és una tècnica que combina tres tècniques diferents (Llum Polsada Intensa + Ràdio Freqüència + Skin Contact Cooling) generalment aplicada en tractaments de fotodepilació però que també ens permet tractar diferents alteracions de la pell com:

 • Signes d’envelliment de la pell (Fotorrejoveniment).
 • L’acne.
 • Lesions vasculars (Rosàcia, couperosi, aranyes vasculars i punt rubí).
 • Taques cutànies.

Gràcies al seu ampli aspectre de llum amb la possibilitat d’elecció de diversos tipus diferents de filtres polaritzats de llum optimitzats per a cada tipus de pell i lesió  i la configuració personalitzada de cada tractament, ens permet tractar d’una manera molt efectiva totes aquestes alteracions cutànies.

QUÈ SON

LES LESIONS

VASCULARS?

Les lesions vasculars es manifesten de diferents formes, les més comuns són, cuperosi, punts robí o telangièctasies. Generalment apareixen per el procés natural de l’envelliment, encara que hi ha altres factors que també poden causar-les com els canvis hormonals, exposició solar prolongada malalties de la pell o fins i tot a causa d’un embaràs. Les podem trobar a les zones facials com les galtes, pòmuls, nas i escot o en zones corporals com les cames, on és habitual l’aparició d’aranyes vasculars.

puntos rubi - La Cabina Natural

PUNTS RUBÍ

Són petites malformacions dels vasos sanguinis, que donen lloc a lesions de l’aspecte de pigues de coloració que va des del vermell viu al violaci que generalment sobresurt de la pell.

 

Cuperosis - La Cabina Natural

CUPEROSI

És la dilatació dels vasos sanguinis que produeixen envermelliment alhora que es fan visibles alguns petits capil·lars a causa de la seva dilatació.

telangectasies - La Cabina Natural

ARANYES VASCULARS

És la dilatació dels capil·lars, semblant al de la cuperosi, però en aquest cas és una lesió més focalitzada: amb un punt vascular central i un entramat de petits vasos i capil·lars al voltant (sovint amb forma d’estrella, aranya o teranyina).

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

Entre 30-40 min per àrees àmplies i entre 15-20 min per àrees petites, depenent sobretot de la quantitat de lesions.

 

SENSACIÓ

Sensació de pessics lleugers a la zona tractada durant el tractament. El manípul disposa d’un sistema de refrigeració “Skin Contact Cooling” que ens permet oferir un tractament molt més agadable.

 

EFECTES

Inicialment les lesions vasculars tenen un canvi de coloració (de vermella a violàcia i fins i tot negra) i poc a poc van desapareixent progressivament amb el pas dels dies següents al tractament.

 

RESULTATS I NOMBRE DE SESSIONS

Els resultats d’aquest tractament són visibles des de la primera sessió en la que s’eliminen la majoria de les lesions, si bé en funció de la mida o profunditat d’aquestes seran necessàries fins a 3 sessions.

 

TEMPS ENTRE SESSIONS

És necessari deixar un marge de 20 dies entre sessió i sessió.

 

EFECTES SECUNDARIS

Immediatament després de cada sessió apareix un lleu envermelliment de la pell de la zona tractada, amb una coïssor suau semblant al provocat per una cremada solar, que en les hores posteriors al tractament i amb la correcta aplicació de gel d’aloe vera, va desapareixent.

COM FUNCIONA EL TRACTAMENT?

Els tractaments amb E-light de fototermólisis selectiva són capaços d’arribar a un objectiu específic, en aquest cas on està ubicada la lesió, causant el mínim dany en l’estructura de la pell sana. Mitjançant la selecció adequada de longitud d’ona, durada del pols i fluència aconseguirem eradicar aquestes imperfeccions de forma ràpida i segura.

El tractament, que dura entre 30-40 min per àrees àmplies i entre 15-20 min per àrees petites, s’inicia amb una neteja de la zona a tractar per tal d’eliminar restes de maquillatge, cremes o brutícia. Després d’això s’estén per tota la superfície a tractar un hidrogel conductor fred, i s’inicia la sessió de tractament amb diversos polsos de llum de prova per ajustar la potència a la tolerància i reactivitat de la pell per aconseguir uns resultats òptims sense efectes secundaris com dolor, cremades etc. Un cop fixada la potència i paràmetres (com el nombre i la durada de polsos, el tipus de filtre, etc) es realitza el tractament de tota la superfície tret a tret, fins a completar l’àrea a tractar. Un cop acabat, es retira el gel, i s’aplica una màscara calmant i un producte específic (en els tractaments facials). Després d’això la persona tractada pot reincorporar-se a la seva vida quotidiana amb normalitat.

NOMBRE DE SESSIONS

Els resultats d’aquest tractament són visibles des de la primera sessió en la que s’eliminen la majoria de les lesions, si bé en funció de la mida o profunditat d’aquestes seran necessàries fins a 3 sessions.

EFECTES SECUNDARIS

Immediatament després de cada sessió apareix un lleu envermelliment de la pell de la zona tractada, amb una coïssor suau semblant al provocat per una cremada solar, que en les hores posteriors al tractament i amb la correcta aplicació de gel d’aloe vera, va desapareixent. Inicialment les lesions vasculars tenen un canvi de coloració (de vermella a violàcia i fins i tot negra) i poc a poc van desapareixent progressivament amb el pas dels dies següents al tractament.

CONTRAINDICACIONS

 • Ferides
 • Èczemes
 • Herpes
 • Psoriasis
 • Tatuatges a la zona a tractar
 • Haver pres antiinflamatoris, aspirina o fàrmacs fotosensibilitzants els dies previs al tractament.
 • Reaccions d’inflamació o dermatitis a fonts de calor.
 • Irritacions o cremades pel sol a la pell.

Aquests tractaments no podran realitzar-se sobre zones amb pèl, a no ser que la persona tractada assumeixi la depilació de la zona com a efecte secundari.

IMPORTANT

És important tenir la precaució d’utilitzar protecció solar a la zona tractada, almenys durant les tres setmanes posteriors.

Per al tractament és important que:

 • El pacient vingui a la consulta el menys bronzejat possible, per aconseguir una major eficàcia sense riscos per a la pell.
 • Les cures posteriors són importants per al bon resultat final del tractament. Per això, és imprescindible durant el tractament, no exposar les zones tractades al sol, utilitzar les cremes indicades per l’especialista i, encara en dies ennuvolats, aplicar pantalla solar.
[highlight_box url=”/reservaonline/” iconsize=”50px” textsize=”20px” icon=”fa fa-calendar-plus-o” clr=”#5d5d5d” bgclr=”#f2f2f2″ text=”RESERVA UNA CITA PER AL TEU DIAGNÒSTIC GRATUÏT” text2=”Et donarem tota la informació sobre el tractament, resoldrem dubtes i et guiarem en el tractament més adecuat “]
CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?