931 489 855 622 250 151

FOTORREJOVENIMENT

Home Tractaments Fototeràpia

Fotorrejoveniment

FOTORREJOVENIMENT AMB E-LIGHT

Aquest sistema de rejoveniment facial no ablatiu, activa els mecanismes biològics de renovació de l’epidermis gràcies a la combinació de la Llum Polsada (IPL) i laRadiofreqüència bipolar.

 

El pas del temps i els factors externs com el sol acceleren el procés d’envelliment de la pell, provocant que el rostre presenti una textura rugosa i irregular generalment amb taques, vermellors i venetes que afecten a la uniformitat de la pell.
L’E-light permet eliminar aquestes imperfeccions sense perjudicar a la resta de la pell, per el que és idoni per al tractament d’una àmplia gamma de alteracions dèrmiques:

 • Problemes de pigmentació, com a taques, pigues o lentigens solars
 • Corregir el danys produïts pel sol
 • Tractar els porus dilatats i les cicatrius provocades per l’acne
 • Corregir les imperfeccions provocades per els trastorns dels vasos sanguinis i capil·lars (rosàcia, eritemes, cuperosi, etc.)
 • Recuperar l’elasticitat i el to de la pell

Amb l’equip que treballa La Cabina, es redueixen els efectes secundaris de la Llum Polsada (IPL) gràcies a l’aplicació de la radiofreqüència bipolar. Això disminueix el risc de causar lesions de pigmentació o formació de butllofes, ja que el sistema E-Light aconsegueix una penetració dèrmica d’uns 15 mm, amb el que aconseguim aplicacions més efectives que amb la IPL i amb menys efectes secundaris.

COM

FUNCIONA

I QUINS

EFECTES TÉ

L’energia de la IPL i la RF penetra fins a les capes interiors de la pell produint els següents efectes:

 • Rejoveneix la pell
 • Li retorna la lluminositat, l’elasticitat i el to natural
 • Atenua les arrugues
 • Aclara les lesions pigmentades

Aquests efectes es produeixen gràcies a l’afinitat que la Llum Polsada té pel pigment (melanina)  i l’efecte de la Radiofreqüència al estimular els dipòsits profunds de col·làgen i elastina.

Té l’avantatge de la ràpida recuperació i que els pacients poden incorporar-se immediatament a la seva vida social o laboral, podent maquillar-se immediatament després del tractament.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

Cada sessió té una duració d’entre 30minuts i 1 hora (depenent de la zona que treballem).

 

SENSACIÓ

Sensació de pessics lleugers a la zona tractada durant el tractament. El manípul disposa d’un sistema de refrigeració SubCero que ens permet oferir un tractament molt més reconfortant.

 

EFECTES

El pèl creix de forma normal durant uns dies fins que comença a caure una gran part d’aquests pèls a partir de la primera i segona setmana després del tractament.

 

RESULTATS

És un tractament molt atractiu ja que s’obtenen uns resultats ràpids i impressionants. Tot i així, abans d’iniciar el tractament, es realitzarà un cita d’assesorament mèdic personalitzat per determinar el tipus de tractament necessari i evitar riscos per tal de que el resultats siguin els esperats.

 

NOMBRE DE SESSIONS

5 sessions

 

TEMPS ENTRE SESSIONS

És necessari deixar un marge de 4 setmanes entre sessió i sessió.

 

EFECTES SECUNDARIS

Després de la sessió la pell pot tenir un aspecte de vermellor general i en alguns casos, pot haver-hi una lleugera inflamació molt semblant a la d’una exposició solar llarga. Aquest efectes poden aparèixer les 24h posteriors al tractament i han de desaparèixer 2 o 3 dies després del tractament. Tot i així, el fotorrejoveniment amb E-light es redueixen els efectes secundaris i diminuim el risc de causar danys majors a la pell.

APLICACIONS

Està especialment indicada per a la zona facial, però és aplicable també a altres zones com:

 • Coll
 • Escot
 • Taques de les mans
 • Fins i tot en cames o braços

IMPORTANT

És important tenir la precaució d’utilitzar protecció solar a la zona tractada, almenys durant les tres setmanes posteriors.

Per al tractament és important que:

 • El pacient vingui a la consulta el menys bronzejat possible, per aconseguir una major eficàcia sense riscos per a la pell.
 • Les cures posteriors són importants per al bon resultat final del tractament. Per això, és imprescindible durant el tractament, no exposar les zones tractades al sol, utilitzar les cremes indicades per l’especialista i, encara en dies ennuvolats, aplicar pantalla solar.

RECOMANEM

Realitzar uns tractaments preparatoris a l’E-light que ens ajudaran a potenciar els seus efectes:

 • Higiene facial Prèmium
 • Tractament d’hidratació “Aqua Phyt’s” (en cas que sigui necessari)
 • Tractament “Skin Renov” en les pells més gruixudes

 

Tractament indicat per a…

[highlight_box url=”/reservaonline/” iconsize=”50px” textsize=”20px” icon=”fa fa-calendar-plus-o” clr=”#5d5d5d” bgclr=”#f2f2f2″ text=”RESERVA UNA CITA PER AL TEU DIAGNÒSTIC GRATUÏT” text2=”Et donarem tota la informació sobre el tractament, resoldrem dubtes i et guiarem en el tractament més adecuat “]

NOVA BOTIGA ONLINE -10%

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?