Tot sobre les targetes Regal

TARGETA REGAL

Cuidem dels les persones que més estimes

Una de les coses que més ens agrada a La Cabina és cuidar d’aquelles persones a les que estimes. Les nostres Targetes Regal són sempre un acert quan vols regalar un “mimito” a algú molt especial.

 

Regala una experiència única per parar el temps, per trobar-se amb un mateix i gaudir de la gran teràpia d’amor cap a un mateix: cuidar-se.

COM PUC ACONSEGUIR UNA TARGETA REGAL?

  • OPCIÓ 1: Si tens clar el servei o tractament que vols regalar només cal seleccionar-lo marcant l’opció “regala”. Podràs afegir tants serveis com vulguis. Durant el procès de compra et demanarem totes les dades del beneficiari i el format de la targeta.
  • OPCIÓ 2: Regala una Targeta amb un import tancat. La persona beneficiària dispondrà del saldo corresponent a l’import de la targeta per a gastar en qualsevol dels nostres serveis.

FORMARTS DE LA TARGETA REGAL

Targeta en format electrònic: l’enviem al correu que ens indiquis. Podràs programar l’enviament al correu del beneficiari

Targeta en format físic: es podrà recollir per la botiga o la podem enviar a la direcció que ens indiquis.

En qualsevol dels dos casos podràs especificar o programar l’entrega. Si vols, també hi podràs afegir un missatge personalitzat.

Un cop el beneficiari tingui la seva Targeta Regal, podrà reservar cita per gaudir de la seva experiència.

TARGETA REGAL

especial nadal

SOL·LICÍTA-LA

PER WHATSAPP

EMPLENA UN

FORMULARI

COMPRA-LA A

LA BOTIGA ONLINE

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?