Remodelació Corporal

“MyBody Shape” és el nom de la nostra metodología de remodelació corporal. Un programa corporal 360º i totalment personalitzat que et permetrà connectar, estimar i cuidar el teu cos de forma integral.

 

PÉRDUA DE PES  /  CEL·LULTIS  /  PÉRDUA DE TONICITAT  /  PROBLEMES CIRCULATORIS  /  RETENCIÓ DE LÍQUIDS

TRACTAMENTS CORPORALS

La perfecta simbiosi entre la els actius naturals, les teràpies manuals i l’aparatologia avançada no invasiva.

PLA NUTRICIONAL

El teu pla nutricional personalitzat t’ajudarà a millorar la teva relació amb el menjar i consolidar la base de qualsevol tractament corporal.

PROGRAMA D'EXERCICI

Un programa d’exercici personalitzat és una part imprescindible de la nostra metodologia. Considerem necessari prioritzar l’activitat física en qualsevol dels casos.

NUTRI+COSMÈTICA

La cosmètica i nutricosmètica natural ens proporcionen els actius que el nostre cos necessita per a activar accions específiques per a potenciar els resultats.

Tecnologia avançada no invasiva

PRESSOTERÀPIA

Indicada per activar el sistema limfàtic en persones amb retenció de líquids, problemes circulatoris, cames cansades, cel·lulitis i acumulacions de greix.

Més informació

 

DLM

Drenatge limfàtic manual destinat a millorar la retenció de líquids i especialment indicat per post-operatoris.

Més informació

RADIOFREQÜÈNCIA

El calentament profund afavoreix la vascularizació, el drenatge i l’efecte lipolític sobre el teixit adipòs. També estimula la regeneració de les fibres.

Més informació

D.R.V.S.

Teràpia subdèrmica que combina el Vacumm amb la rotació lateral i la radiofreqüència. S’aplica per mobilitzar el teixit edematós, fibrós i per drenar.

Més informació

 

ELECTROESTIMULACIÓ

Gimnàstica passiva: aplicació de corrents que simulen l’impuls elèctric que envia el sistema nerviós al múscul per a que realitzi la contracció per a la tonificació.

Més informació

TERMOTERAPIA

L’augment de la temperatura produeix una vasodilatació, augmenta la sudoració (que ajuda a perdre pes), beneficia l’oxigenació de les cèl·lules i afavoreix el drenatge limfàtic.

Més informació

ENDOTÈRMIA ESTÀTICA

Permet calentar en profunditat el teixit, mantenint la seva temperatura per al procès de restructuració. Radiofreqüència + Vacumm.

Més informació

ENDOSPHÈRES THERAPY

Massatge prondund de microvibració-compressiva que produeix una mobilització i activació de la zona: Circulatori, drenant, estimulant i remodelant.

Més informació

Reserva la teva valoració gratuïta i sense compromís

El nostre servei de valoració corporal consisteix en determinar les possibles alteracions (greix localitzat, cel·lulitis, retenció de líquids, flacciditat, problemes circulatoris…) per tal de realitzar una proposta de tractament personalitzada, realista i transparent.

PREGUNTA’NS O

RESERVA PER WHATSAPP

RESERVA LA TEVA

VALORACIÓ GRATUÏTA

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?