Remodelació Corporal

Casa Tractaments corporals

Remodelació Corporal

A la Cabina hem dissenyat un mètode de treball específic en remodelació corporal. Disposem de la més avançada aparatología en teràpies de Body Shapping que ens permeten escollir la més adecuada per a cada moment del tractament.

PRESSOTERÀPIA

DRENANT I CIRCULATORI

Indicada per activar el sistema limfàtic en persones amb retenció de líquids, problemes circulatoris, cames cansades, cel·lulitis i acumulacions de greix.

RADIOFREQÜÈNCIA

REDUCTOR I REAFIRMANT

El calentament profund afavoreix la vascularizació, el drenatge i l’efecte lipolític sobre el teixit adipòs. També estimula la regeneració de les fibres.

ENDOSPHÈRES THERAPY

REMODELANT I ESTIMULANT

Massatge prondund de microvibració-compressiva que produeix una mobilització i activació de la zona: Circulatori, drenant, estimulant i remodelant.

DRVS

DESFIBROSANT I REMODELANT

Teràpia subdèrmica que combina el Vacumm amb la rotació lateral i la radiofreqüència. S’aplica per mobilitzar el teixit edematós, fibrós i per drenar.

DLM

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Drenatge limfàtic manual destinat a millorar la retenció de líquids i especialment indicat per post-operatoris.

 

 

ELECTROESTIMULACIÓ

TONIFICACIÓ MUSCULAR

Gimnàstica passiva: aplicació de corrents que simulen l’impuls elèctric que envia el sistema nerviós al múscul per a que realitzi la contracció per a la tonificació.

TERMOTERÀPIA

ESTIMULANT I REDUCTOR

L’augment de la temperatura produeix una vasodilatació, augmenta la sudoració (que ajuda a perdre pes), beneficia l’oxigenació de les cèl·lules i afavoreix el drenatge limfàtic.

ENDOTÈRMIA ESTÀTICA

REDUCTOR I REAFIRMANT

Permet calentar en profunditat el teixit, mantenint la seva temperatura per al procès de restructuració. Radiofreqüència + Vacumm.

Reserva la teva valoració gratuïta i sense compromís

El nostre servei de valoració corporal consisteix en determinar les possibles alteracions (greix localitzat, cel·lulitis, retenció de líquids, flacciditat, problemes circulatoris…) per tal de realitzar una proposta de tractament personalitzada, realista i transparent.

PROMOCIONES EXCLUSIVAS HASTA EL 30 DE NOVIEMBRE

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?