ENDOSPHÈRES THERAPY

Home Tractaments corporals

Endosphères Therapy

BODY SHAPING: REMODELACIÓ CORPORAL

Endosphères® Therapy és un tractament NO INVASIU aplicat amb un corró compost de 55 esferes de silicona hipoal·lergènica que produeix una mobilització i activació de la zona tractada, generant una sèrie d’accions beneficiones en els teixits.

Endosphères Therapy - La Cabina Natural

Aquesta tecnologia s’ha situat en els últims anys com a un dels tractaments per excel·lència per tractar la cel·lulitis i eliminar el greix localitzat.

EFECTE CIRCULATORI

 

 La mobilització produïda per el corró genera un tipus d’exercici vascular que permet activar i millorar considerablement la microcirculació de les zones afectades.

EFECTE ANTIÀLGIC

 

La micro-vibració compressiva actua sobre els mecanoreceptors reduint el dolor.

EFECTE DRENANT

 

Produeix una acció per impulsos de forma rítmica, induïda per el sentit de rotació del cilindre actuant sobre el sistema linfàtic millorant-lo i eliminant l’excés de líquids.

EFECTE REESTRUCTURANT

 

La compressió i vibració utilitza el múscul com a resistència activa per a comprimir i mobilitzar els compartiments adiposos.

Es basa en el principi de la Micro-vibració Compresiva® que, mitjançant la transmissió de vibracions de baixa freqüència, és capaç de generar una acció polsada i rítmica en els teixits. Aquesta tecnologia estimula la regeneració cel·lular i actua directament sobre les causes de les diferents alteracions de cos, sense dolor i sense cirurgia que garanteix resultats visibles des de la primera sessió.

Aquesta teràpia actua sobre les causes principals de la cel·lulitis: l’acumulació de líquids per l’estancament del sistema linfàtic, les agrupacions i acumulacions de les cel·lules adiposes i per conseqüència l’afectació del sistema circulatori que a la vegada empitjora les primeres afeccions anomenades. Per tant, el tractament ens proporciona una acció vascularitzant, drenant, analgèsica, reestructurant i anticel·lulítica des de la primera sessió.

REMODELAR

 

El tractament no invasiu d’Endosphères, permet remodelar les zones del cos on es troben les adipositats localitzades més difícils d’eliminar, sense haver de recórrer a la cirurgia.

ALLISAR LA CEL·LULITIS

 

La cel·lulitis és una alteració estètica que afecta el cos de 9 de cada 10 dones, causada per una hipertròfia de les cèl·lules adiposes (juntament amb la retenció de líquids) i desencadenada per la presència d’una mala circulació, la qual cosa provoca una disminució deL flux sanguini i, per tant, una retenció de líquids. Endosphères Therapy gràcies a les seves 5 accions sinèrgiques actua precisament sobre les causes de la cel·lulitis, reduint en gran mesura l’efecte de pell de taronja allisant els teixits.

COMBATRE LA PESADESA DE LES CAMES

 

Quan la sang s’estanca a la part baixa de les cames, genera una sensació de cames, turmells i peus pesats. Aquest és el resultat d’una circulació sanguínia i limfàtica ineficient en les extremitats inferiors que causa un augment en el seu volum. La teràpia Endosphères, gràcies a la Microvibració per Compressió, reactiva la circulació i estimula el sistema limfàtic, retornant la lleugeresa a les cames.

TONIFICAR LA PELL

 

Tonificar la pell és un objectiu desafiant per a moltes persones, especialment per a aquelles que han tingut una pèrdua de pes important i ràpida. La pell flàccida, a causa de l’envelliment i d’altres factors externs, apareix en les àrees de les natges, de les cames i dels braços, especialment en les àrees delicades. La Microvibració Compressiva ha estat dissenyada específicament per poder treballar sobre teixits amb problemes de laxitud de la pell amb resultats notables a l’hora de reafirmar la pell.

CLÍNICAMENT PROVADA

Resultats clínicament demostrats per diferents Universitats i Instituts Mèdics.

97,8%

DE PACIENTS SATISFETS *

RESULTATS SENSE CIRURGIA

Remodela la teva figura sense necessitat de cirurgia estètica.

2

TALLES MENYS *

EFICAÇ I SEGURA

Resultats visibles des de la primera sessió. Teràpia no invasiva i sense efectes secundaris.

-2’5 cm

EN CUIXES *

* Després dels primers dotze tractaments. Dades registrats per Studio Endosphères _SIES 2008

ZOOM: LA CEL·LULITIS

La cel·lulitis (Paniculopatia Edemato Fibro Escleròtica Degenerativa) és una alteració de l’hipodermis, un teixit de naturalesa predominantment adiposa que es troba sota la dermis. Aquesta alteració està causada per la degeneració de la microcirculació del teixit adipós amb la conseqüent alteració de les seves funcions metabòliques.

En el seu origen trobem un conjunt de causes hormonals i linfàtico-vasculars, que sovint es veuen agreujades per una vida sedentària, l’estrès, una alimentació inadecuada i/o per unes patologíes que es caracteritzen per una important retenció de líquids.

És una afecció que no només afecta a les dones amb sobrepès, ja que pot formar-se en dones primes, sobretot en les cuixes i al maluc. La cel·lulitis, en la seva fase escleròtica, normalment no respon a les dietes de pèrdua de pes més estrictes ni tan sols a l’activitat física.

                           COM ACTUA Endosphères Therapy?

1. La Microvibració Compressiva estimula els receptors específics en la dermis i millora la seva oxigenació. Aquesta acció ajuda a reduir la inflamació i a eliminar el dolor en poc temps.

2. Estimula la vascularització gràcies a la particular disposició de les esferes en forma de bresca. El teixit es somet a una “gimnàstica vascular” que reestableix la microcirculació.

3. El moviment de les esferes i la direcció de rotació del cilindre creen un efecte de drenatge que activa el sistema linfàtic i elimina la retenció de líquids.

4. L’acció oscilatòria de les esferes determina la disgregació de l’acumulació del greix responsable  de l’aspecte de pell de taronja. Redueix les alteracions estètiques remodelant el cos des de les primeres sessions.

5. El sistema de Microvibració Compressiva utilitza el múscul com una resistència activa i, gràcies a l’estimulació vibratòria, permet obtenir una optimització del to muscular en les zones tractades.

ABANS I DESPRÉS

Els resultats del tractament

ARXIU DEL CONGRÉS INTERNACIONAL SIES – MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA
Resultats obtinguts després de 15 sessions

ARXIU DEL CONGRÉS INTERNACIONAL SIES – MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA
Resultats obtinguts després de 18 sessions

ARXIU DEL CONGRÉS INTERNACIONAL SIES – MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA
Resultats obtinguts després de 8 sessions

TRACTAMENT INDICAT PER

 • Acumulació d’adipositat localitzada
 • Tot tipus de cel·lulitis
 • Pèrduda de firmesa de la pell
 • Prevenció de l’envelliment
 • Tractament de cicatrius
 • Tractament de remodelació
 • Abans i després de la cirurgia de liposucció
 • Tractament de cervicals
 • Estimulació plantar
 • Preparació atlètica
 • Fisioterapia posttraumàtica de rehabilitació
 • Drenatge linfàtic
 • Insuficiència venolinfática
 • Limfedemes

Els camps d’aplicació de Endosphères Therapy – Mètode de Microvibración Compressiva, són múltiples:

 

• Medicina estètica (per a totes els tipus de cel·lulitis com a tractament de base, flacciditat dels teixits (cos i rostre), solcs post-liposucció, prevenció de l’envelliment (cos i rostre), tractament de cicatrius, adipositat localitzada, tractaments reductors, tractaments pre i post intervenció de liposucció.

• Medicina esportiva (síndrome esquena-nuca, massatges esportius, estimulació plantar, preparació de l’atleta, reducció de l’àcid làctic post competició, fisioteràpia posttraumàtica rehabilitadora, contractures musculars);

• Flebolinfología (linfodrenatge, insuficiència venolinfática, linfoedemes).

ALTRES APLICACIONS DEL TRACTAMENT

 • Prevenció de l’envelliment
 • Tractament de cicatrius
 • Tractament de remodelació, abans i després de la cirurgia de liposucció
 • Síndrome de l’espatlla-coll
 • Estimulació plantar
 • Preparació atlètica
 • Fisioterapia posttraumàtica de rehabilitació
 • Drenatge limfàtic
 • Insuficiència venolinfática
 • Limfedemes

RECOMANEM

 • Realitzar un mínim de 10-12 sessions.
 • Realitzar una sessió de manteniment si es dessitja mantenir i/o millorar els resultats obinguts.
 • Combinar el tractament amb una alimentació correcta i variada, sempre acompanyada d’exerci físic freqüent.
 • En certs casos, recomanem combinar aquest tractament amb altres aparatologíes com la Radiofeqüència, la mesoteràpia i/o la pressoteràpia.

PREGUNTA’NS O RESERVA

PER WHATSAPP

RESERVA LA

TEVA CITA ONLINE

COMPRA

EL TRACTAMENT

REGALA

EL TRACTAMENT

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?