TINT DE CELLES I PESTANYES

Home Pestanyes

Tint de celles i pestanyes

COLOR I INTENSITAT

Consisteix en tenyir el pèl de les pestanyes i / o celles per donar color i lluminositat a l’ull augmentant la intensitat de la mirada.

 

És una solució perfecta per a les persones que tenen les pestanyes clares, poc poblades o simplement per als qui busquen oblidar-se de la màscara o el llapis de celles durant un temps.

 

S’utilitza un tint específic per aquest tipus de pèl i zones més properes a l’ull.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

30 min

 

EFECTES I RESULTATS

Donar més intensitat al color natural del pèl per donar definició i profunditat a la mirada.

 

DURACIÓ

3-4 setmanes

CELLES

Generalement ens trobem amb casos en que el color del cabell no és el mateix que el de les celles i es procura minimitzar al màxim aquesta diferència de tonalitat.

 

També decolorem les celles per aclara la seva tonalitat quan el cabell és més clar que les celles i busquem reduir-li la intensitat.

PESTANYES

En el cas de les pestanyes, generalment apliquem tints molt foscos (negre, marró fosc o negre-blavós) per a potenciar la seva intensitat. D’aquesta forma aconseguim crear l'”efecte màscara de pestanyes” encara que estiguem sense maquillar.

 

Ideal per:

  • Pestanyes clares i /o fines
  • Persones que volen accentuar les pestanyes sense haver d’utilitzar màscara de pestanyes
  • Potenciar la intensitat de la mirada fins i tot quan estiguis desmaquillada
[highlight_box url=”url:https%3A%2F%2Fwww.lacabinanatural.com%2Fdiagnostic-gratuit%2F||target:%20_blank|” iconsize=”” textsize=”” icon=”fa fa-calendar-plus-o” clr=”#5d5d5d” bgclr=”#f2f2f2″ text=”RESERVA UNA CITA PER AL TEU DIAGNÒSTIC GRATUÏT” text2=”Et donarem tota la informació sobre el tractament, resoldrem dubtes i et guiarem en el tractament més adecuat “]
CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?