MASSATGES

El massatge és una combinació de diferents estímuls físics (principalment mitjançant la manipulació manual sobre les diferents parts del cos i que poden perseguir diverses finalitats, ja siguin terapèutics, estètiques, relaxants, esportives, preventives, etc…

 

Els seus beneficis són múltiples, com per exemple, proporcionar relaxació i afavorir el somni, activar la circulació i eliminar toxines, millorar el to i flexibilitat muscular, alleujar o eliminar dolències específiques i, en general, millorar el benestar de la persona.

MASSATGE RELAXANT

Qualsevol moment de l’any és ideal per donar-nos un massatge relaxant per oblidar-nos de l’estrès, per cuidar-nos i descarregar la tensió acumulada.

MASSATGE DESCONTRACTURANT

Per a relaxar la musculatura i dissoldre les contractures que es produeixen per l’estrès, les males postures, la falta de descans o una vida massa sedentària.

MASSATGE ESTIMULANT

Combinació de tècniques manuals que s’agrupen per aliviar el dolor, relaxar i estimular els teixits i el sistema cirulatori i limfàtic.

MASSATGE REMODELANT

Massatge enèrgic que millora el teixit conjuntiu i adipòs, facilitant la reabsorció i l’eliminació de toxines, i per tant contribueix a la reducció de la cel·lulitis.

MASSATGE CIRCULATORI

Activa el sistema sanguini i limfàtic, afavorint l’intercanvi cel·lular, sent especialment recomanable per a les cames.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Afavoreix la circulació de la limfa, millorant així quadres edematosos, inflamacions i retencions de líquids orgànics. També millora de manera general l’estat de salut reforçant el sistema immunològic.

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?