PACK FACIAL RENOVADOR

Home Tractaments facials específics

Pack Renovador Facial

Una simbiosi de quatre tractaments que transfomaràn la teva pell en una sola sessió. Aquesta cura facial tant completa està dissenyada per a tot tipus de pell que necessiti una renovació profunda. Ideal per a les pells asfíctiques, apagades i desvitalitzades.

MICRODERMOABRASIÓ

amb punta de diamant

Exfoliació intensa, per eliminar les cèl·lules mortes acumulades en la capa còrnea. Aquest tractament millora la textura de la pell i atenua les imperfeccions cutanies, aconseguint així una pell uniforme i suau.

A més, potencia els resultats de la higiene, podent-la netejar en profunditat i a més facilita la penetració d’actius aplicats posteriorment durant el tractament oxigenant.

REVIDERM

Tractament revitalitzant

Tractament oxigenant amb certificació ecològica per a pells apagades i asfixiades, que necessiten recuperar la seva vitalitat. Amb Aloe Vera, pebre rosa, alques i plàncton, principis actius 100% naturals que aconseguiran recuperar la lluminositat de la teva pell.

RADIOFREQÜÈNCIA

Tractament

Ës el tractament no invasiu més eficaç per evitar i revertir l’envelliment dels teixits produït per l’edat o per factors externs com l’excessiva exposició a el sol, que provoca l’aparició d’arrugues i flacciditat.

La seva aplicació genera l’elevació de temperatura a nivell molecular de les capes profundes de la pell, el que estimula el procés natural de creació de fibroblasts que generen nou col·lagen i elastina.

TERÀPIA LED

Tractament

Crea una estimulació mitocondrial de les cèl·lules de la pell, generant més energia cel·lular que posteriorment utilitzarà per regenerar-se i reparar els danys. Incrementa la producció de col·lagen i elastina i disminueix la producció de la col·lagenasa, enzim responsable d’accentuar l’envelliment de la pell. També ajuda a reduir processos inflamatoris i agilitzar la cicatrització.

80 MINUTS

RESULTATS DES

DE LA 1ª SESSIÓ

TRACTAMENT

INDOLOR I SEGUR

COSMÈTICA

BIO NATURAL

TRACTAMENT INDICAT PER

  • Per a qualsevol tipus de pell amb falta de vitalitat i/o lluminositat
  • Pells opaques i apagades
  • Pells deshidratades i/o descamades
  • Pells amb imperfeccions

PREGUNTA’NS O RESERVA

PER WHATSAPP

RESERVA LA

TEVA CITA ONLINE

COMPRA

EL TRACTAMENT

REGALA

EL TRACTAMENT

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?