LED THERAPY

ESTIMULACIÓ METABÒLICA DE LES CÈL·LULES

Els tractaments amb la Teràpia LED es basen en l’estimulació mitocondrial de les cèl·lules de la pell. De la mateixa manera que les plantes utilitzen la llum del sol, la pell utilitza la llum LED generant més energia cel·lular que posteriorment utilitzarà per regenerar-se i reparar els danys. En base a aquest principi, la llum LED a més d’incrementar la producció de col·lagen i elastina, també disminueix la producció de la col·lagenasa, enzim proteolític responsable d’accentuar l’envelliment de la pell a través de la degradació del col·lagen. També ajuda a reduir processos inflamatoris i agilitzar la cicatrització.

 

Segons el tipus de tractament que realitza, es van establir diferents longituds d’ones diferenciades per colors per a cada necessitat. Per aquest motiu podem conseguir molts efectes diferents amb una sóla teràpia convertint-la en un complement ideal per qualsevol tractament facial.

ESTIMULA

el metabolisme cel·lular dels teixits activant les seves funcions biològiques

REPARA

i cicatritza els teixits danyats gràcies a l’estimulació de la regeneració cutània

DESINFLAMA

calma i desactiva l’acné, reduint la infecció, la inflamació i cicatrius

REJOVENEIX

atenuant els signes de l’edat al estimular la producció del col·làgen i elastina

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA TERÀPIA LED

Bàsicament consisteix en exposar el rostre a una llum durant un període de temps determinat. Prèviament s’aplicarà uns productes específics.

 

Durant l’exposició hauràs de portar protecció ocular.

Es realitzen aplicacions d’entre 20 i 30 minuts durant un tractament facial.

Aquesta teràpia és vàlida i apte per a qualsevol tipus de pell, adaptant-se a les necessitats de cada pell ajustant a la longitud d’ona més adequada al tipus de tractament que es vol realitzar.

 

La recomanem especialment en els següents tractaments:

 • Reviderm
 • Aromaclear
 • Anti-comedons
 • Capyl
 • Tractaments antiedat

 

Si vols provar-la et recomanem afegir aquesta teràpia com a complement al teu tractament facial.

La pell és sensible a l’estimulació lumínica i depenent de les diferents longituds d’ones diferenciades per els colors, ofereix una solució diferent:

 • La llum vermella es fa servir per reparar el dany als teixits i disminuir les arrugues o línies d’expressió; també és molt eficaç per a les ulleres. A més, estimula la producció de col·lagen i elastina en penetrar a les zones superficials del teixit.
 • La llum blava és ideal per als que pateixen acne o tenen tendència a patir-ho. Aquesta longitud d’ona treballa sobre les glàndules per a eliminar els microbis causants de l’acne i disminuint la inflamació. També, ajuda a tancar els porus que es troben dilatats ja que estimula els mecanismes naturals de reparació, generant un aspecte unificador a la pell.
 • La llum verda és ideal per a aquelles persones que tinguin taques a la pell generades per l’ús excessiu de maquillatge, exposició perllongada al sol o taques generades per l’edat. A més, ajuda a cicatritzar i incrementar el procés regeneratiu de la pell i estimula els nutrients que participen en la regeneració de pells longeves.
 • En el cas de la llum groga, disminueix l’envermelliment de la cuperosi i la irritació cutània, en estimular el sistema limfàtic a través d’una estimulació en el sistema nerviós.
 • La llum blau-cel ens confereix una sensació de relaxament i energització i també serveix com un calmant per a la dermis sensible.
 • La llum violeta exerceix la funció de cicatritzant, recolza el tancament de ferides i redueix la reproducció de l’acne.
 • La llum blanca genera una distensió de les línies dexpressió i ajuda a regenerar el teixit vell.

No produeix dolor. Únicament es sent una escalfor molt lleugera i agradable a mesura que avança l’exposició.

Si no saps quina és l’opció més adient per a tu,

no et preocupis.

 

NOSALTRES T’ASSESSOREM

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?