Microdermoabrasió

EXFOLIACIÓ I NETEJA PROFUNDA

La Microdermoabrasió és un tractament d’exfoliació mecànica mitjançant unes puntes amb microcristalls que realitza una neteja profunda de la pell, eliminant les cèl·lules mortes acumulades en les capes més superficials. Afavoreix l’eliminació de la brutícia acumulada facilitant l’extracció dels barbs i millorant la superfície cutània unificant-la, renovant-la, i permetent una correcta oxigenació.

 

És una tècnica capaç de realitzar una micro-exfoliació més profunda que la produïda pels peelings cosmètics i és completament indolora.

 

30-40 MINUTS

 

RESULTATS DES DE

LA PRIMERA SESSIÓ

 

TÈCNICA INDOLORA

I SEGURA

 

TRACTAMENT

PERSONALITZAT

El nombre, freqüència i durada de les sessions és merament orientatiu, i depèn sempre de múltiples factors com l’edat, el sexe, la tipología de la pell i les seves alteracions. Sol·licita el teu diagnòstic sense compromís.

INDICACIONS

Pells amb porus dilatats

Punts negres

Marques d’acne

Cicatrius o estries

Línies d’expressió

Taques superficials

Hiperqueratinització

RECOMANEM

 • Combinar aquest tractament amb una higiene facial (Higiene facial amb microdermoabrasió) per aconeguir un millor resultat en la neteja i tractament de la pell.
 • Tractar la pell prèviament abans de començar un Programa facial per facilitar la penetració dels actius i preparar la pell per a qualsevol altre tipus de tractament.

CARACTERÍSTIQUES

Funciona mitjançant puntes recobertes amb partícules de microcristalls de diferents graduacions amb un sistema de succió.

La microdermoabrasió estimula la microcirculació del teixit, neteja i elimina les cèl·lules mortes de la pell.

Amb la seva aplicació notaràs una pell visiblement més lluminosa.

Pot aplicar-se en diverses parts del cos, com per exemple les estries, millorant la seva superficie.

És molt aconsellable realitzar una sessió de microdermoabrasió abans de qualsevol tractament facial, ja que facilita la penetració dels actius que s’apliquen durant el tractament.

Acumulació de cèl·lules mortes en la capa còrrnia.

Aplicació i procediment del tractament.

Els actius poden penetrar millor en la pell.

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA MICRODERMOABRASIÓ

 • Disminuir les marques provocades per l’acne i les cicatrius superficials.
 • Tenir una pell uniforme i suau.
 • Millorar notablement la lluminositat del rostre.
 • Reduir els punts negres i el greix del rostre.
 • Disminuir la mida dels porus.
 • Difuminar les línees d’expresió.
 • Aclarar algunes taques superficials.

1. Netegem la teva pell per eliminar qualsevol rastre de maquillatge i/o impureses.

2. Utilitzem un sistema de succió que permet una neteja a diferents nivells per capçals circulars recoberts amb partícules de diamants. Les puntes de diamant poden intercanviar d’acord amb la zona en la qual s’està aplicant el tractament. El seu funcionament inclou dos mecanismes d’acció:

   • Abrasió: elimina les cèl·lules mortes i impureses de la pell.
   • Vacum (Buit o pressió negativa): provoca un plec que amb el moviment descomprimeix els teixits i estimula la circulació.

3. En acabar la sessió apliquem una mascareta específica de tractament que ajuda a minimitzar l’envermelliment del rostre i atendre les necessitats més específiques de cada pell.

4. Apliquem una crema hidratant-protectora amb un agradable massatge de drenatge limfàtic manual per activar i descongestionar els sistema limfàtic.

5. Finalment apliquem una crema de protecció solar, si és necessari.

 

Ja que és un tractament no invasiu, generalment no produeix cap tipus d’incomoditat. Molts dels nostres clients i clientes aseguren sentir una sensació molt agradable i gustosa de neteja profunda de la pell.

La microdermoabrasió en si, dura aproximadament entre 20 i 30 minuts, però a La Cabina Natural sempre apliquem un tractament específic o mascareta personalitzada per minimitzar l’envermelliment i potenciar els efectes del tractament. (Duració total: 45min).

Podràs observar canvis en la teva pell des de la primera sessió, però es recomanen 6 sessions per aconseguir uns resultats òptims; això pot variar d’acord amb la valoració inicial.

La freqüència de les sessions varia d’acord amb el tipus de pell i el problema que es vol tractar. Normalment les sessions es fan cada 30-60 dies, però de vegades poden ser cada 15 dies.

 • Venir amb la pell neta i lliure de cremes i maquillatge.
 • Evita utilitzar productes abrasius que sensibilitzin la teva pell (àcids, peelings químics, mesoteràpia…).
 • Mantenir la pell ben hidratada.
 • Utilitzar protector solar  (mínim  de 30FPS).
 • Evita l’exposició directa al sol durant els 3 dies posteriors.
 • Acompanya el teu tractament d’una rutina de neteja adequada al teu tipus de pell.

És un tractament inofensiu i molt segur, ja que treballa de forma superficial. Al final de la sessió podràs observar un lleuger envermelliment per l’estímul de l’aport sanguini, que disminueix en poques hores i no causa cap molèstia.

 

Si no hi ha una correcta hidratació de la pell, en uns dies pot aparèixer una lleugera descamació en algunes zones del rostre.

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?