HIGIENE FACIAL PRÈMIUM

Home Tractaments d’higiene facial

Higiene facial Prèmium

HIGIENE PROFUNDA + TRACTAMENT ANTIEDAT

És la nostra higiene més completa. Un tractament ideal quan necessites una higiene facial urgent i un “extra” per estar radiant per a un moment donat.

INCLOU

  1. Higiene facial personalitzada
  2. Microdermoabrasió amb punta de diamant
  3. Radiofreqüència multipolar

PROCEDIMENT

El tractament d’higiene personalitzada es complementa amb l’exfoliació amb la microdermoabrasió seguida de l’extracció manual dels barbs que restin. Un cop acabada l’extracció es continua la part del tractament amb la cosmètica natural i l’aplicació de la radiofreqüència. El tractament finalitza amb una mascareta i massatge final.

La microdermoabrasió amb punta de diamant realitza un peeling mecànic que exfolia la pell de manera profunda i la neteja. És una tècnica capaç de realitzar una micro-exfoliació més profunda que la produïda pels peelings cosmètics i és completament indolora.

La radiofreqüència facial és un tractament que s’aplica sobre la pell per activar els processos naturals de regeneració de col·làgen i augmentar la circulació sanguínia, que la mantenen ferma i oxigenada. Aquest tractament consisteix en l’aplicació d’ones electromagnètiques que estimulen aquesta activitat, millorant la qualitat dels teixits i l’elasticitat de la pell, corregint línies d’expressió, els nivells d’hidratació i aportant fermesa a les zones tractades.

És un procés indolor i està indicada per mantenir aquesta “bona pell” del rostre, coll i escot. Serveix també com a procediment complementari per optimitzar i potenciar l’efecte d’altres tractaments mèdic estètics facials.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

90 minuts

 

RESULTATS

La pell queda suau, fina i purificada. Els resultats són instantanis però el resultat final es veu passats 15-20 dies. Aporta molta lluminositat i vitalitat al rostre. Amb l’aplicació de la RF aconseguim un tractament intern de les fibres estructurals de la pell creant un efecte lifting facial al reafirmar-la.

 

FREQÜÈNCIA DE SESSIONS

Depèn de cada pell i de les cures que tingui diàriament. A nivells generals es recomana una higiene bimensual o trimestral.

 

EFECTES SECUNDARIS

Després del tractament la pell pot tenir un aspecte de vermellor general i en alguns casos, pot haver-hi una lleugera inflamació molt semblant a la d’una exposició solar llarga. Aquest efectes desapareixen en menys de 24h.

RECOMANEM

Realitzar una higiene facial abans de començar un Programa facial per facilitar la penetració dels actius i preparar la pell per a qualsevol altre tipus de tractament. La pell necessita estar coberta en les necessitats més bàsiques (hidratació, nutrició i oxigenació) per poder atendre a altres necessitats més específiques.

INDICACIONS

Està indicada per a tot tipus de pells, sobre tot apagades i amb falta de vitalitat. Ideal per pells les pells amb els primers signes de l’edat (+30). Contribueix a millorar les arrugades , fotoenvellides, amb taques solars o amb problemes d’hiperqueratinització.

REGALA

AQUEST

TRACTAMENT

ALTRES HIGIENES FACIALS

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?