HIGIENES FACIALES

Home Tractaments facials

Tractaments d’higiene facial

Tractaments d’higiene facial

La pell és una barrera de defensa activa capaç de protegir el nostre organisme de l’exterior. Al estar en contacte directe amb aquest, pateix diàriament les seves conseqüències: Els radicals lliures, la radiació solar, la contaminació, les inclemències meteorològiques… Tots aquests agents externs poden provocar que l’epidermis es vegi apagada, desvitalitzada i amb falta de lluminositat.

 

Una de les rutines de bellesa més importants és la d’adoptar una rutina diària de neteja i hidratació a casa, utilitzant productes específics per a cada tipus de pell i necessitat. Tot i així, la nostra pell necessita d’una ajuda extra mitjançant les higienes facials per netejar la pell en profunditat i elimina l’acumulació de barbs i impureses.

 

De forma general, acostumem a recomanar 4 tractaments d’higiene facial a l’any coincidint amb els moments de canvi d’estació. Durant els canvis de temperatura, humitat, alimentació i als hàbits que comporta cada estació, la nostra pell pateix un procès d’adaptació per els quals es pot desequilibrar amb més facilitat i en cosnseqüència poden aparèixer alteracions cutànies.

 

A la Cabina, som especialistes en higiene facial ja que em creat una metodologia pròpia: “SKIN CLEANSE” basada en atendre els desequilibris de la pell per tal de mantenir el seu estat de salut i compleixi les seves funcions vitals de protecció. Evitem els procediments invasius i la cosmètica de síntesi química per tal d’oferir una cura respectuosa amb la pell i el nostre entorn.

SKIN CLEANSE

EN QUÉ CONSISTEIX?

És un tractament professional per netejar i eliminar totes les impureses de la nostra pell, tant d’origen ambiental, com les produïdes pel propi organisme (granets, barbs, cèl·lules mortes…). El resultat del tractament és una pell més neta, lluminosa i transparent. Contribuint també a la correcta oxigenació i afavorint la formació d’una nova generació de cèl·lules noves.

LES NOSTRES

HIGIENES FACIALS

best-sellers

ESSENTIAL SKIN CLEANSE

És la base principal de les nostres higienes. Un tractament de neteja personalitzat per a pells joves o pells que no tenen cap necessitat específica a part de la fer una extracció dels punts negres.

 

Amb cosmètica natural Bio-Certificada.

 

DIAMOND SKIN CLEANSE

És la nostra higiene més sol·licitada. Un tractament personalitzat per a tota mena de pells excepte per a les pells extremadament sensibles. Inclou la microdermoabrasió amb punta de diamant per renovar i netejar la pell en profunditat, facilitar l’extracció i la penetració d’actius.

 

Amb cosmètica natural Bio-Certificada.

PREMIUM SKIN CLEANSE

És la nostra higiene més completa. Un tractament personalitzat per a tota mena de pells. Especialment recomanada per a neteges profundes i tractar o prevenir els signes de ledat. Inclou la microdermoabrasió amb punta de diamant, radiofreqüència i teràpia Led.

Amb cosmètica natural Bio-Certificada.

 

HIGIENES FACIALS

especialitzades

PURE SKIN CLEANSE

Una neteja facial dissenyada per a les pells amb acne. Un tractament personalitzat que s’adapta a qualsevol tipus d’acne, tenint-ne en compte l’origen i la fase en què es troba el brot.

 

Amb cosmètica natural Bio-Certificada no comedogènica.

 

MAN SKIN CLEANSE

És una higiene disenyada únicament per a les pells masculines. Combina la microdermoabrasió amb punta de diamant i el tractament Man’s CareSkin.

 

 

Amb cosmètica natural Bio-Certificada.

 

Valoració prèvia Skin+

Totes les nostres higienes inclouen la valoració prèvia Skin+

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?