POLÍTICA DE RESERVES, CANVIS I CANCEL·LACIONS

Home

Política de reserves, canvis i cancel·lacions

 

 

Gràcies per confiar en La Cabina com a centre especialitzat per a la realització dels teus tractaments estètics.

 

A continuació podràs revisar la nostra política de reserves, canvis i cancel·lacions de cites. Aquesta informació et permetrà conèixer quins són els límits de cancel·lació amb antel·lació d’un tractament prèviament abonat o reservat.

 

Les cites per a tractaments generals poden ser reservades sense pagament anticipat a través de telèfon, Whatsapp, web o de manera presencial. Alguns tractaments específics (durada de 120 minuts o més) només poden ser confirmats amb un “dipòsit de reserva”.

 

A l’hora de realitzar un canvi o cancel·lació de cita es diferenciaran els següents 2 supòsits:

· Cita sense dipòsit de reserva o sense pagament anticipat. Aquest tipus de cita no té penalització per “Cancel·lació Tardana”. No obstant això, si cancel de forma tardana 2 cops consecutives l’estudi es reserva el dret de no oferir “noves cites” sense pagament anticipat.

(També es pot exigir el pagament anticipat per a noves reserves si la mitjana de cancel·lacions tardanes supera el 30%, independentment de si són consecutives o no, a l’tractar-se d’un client amb alt risc de cancel·lació).

· Cita amb dipòsit abonat, pagament anticipat o sessió de bo disponible. Aquest tipus de cita es pot modificar i cancel·lar per telèfon de manera anticipada si es realitza dins de l’termini de “cancel·lació primerenca” (per telèfon al menys 24 hores hàbils, a través del web / APP a el menys 48 hores abans).

En cas de cancel·lació d’última hora, el sistema canvia de forma automàtica el servei abonat de manera anticipada, de la mateixa manera per a sessions de bo disponibles en el compte de client.

 

TEMPS DE CANCEL·LACIÓ:

 

· CANCEL·LACIÓ ANTICIPADA – Abans de les 24 hores hàbils per telèfon. 48 hores a través de l’app. (Aquest tipus de cancel·lació està dins de el límit permès i no canvia serveis abonats de manera anticipada, dipòsits de reserva ni sessions d’abonaments).

· CANCEL·LACIÓ D’ÚTIMA HORA – En menys de 24 hores hàbils per telèfon. 48 hores a través de l’app. (Aquest tipus de cancel·lació està fora de el temps mínim permès, de manera que el sistema canvia de forma indiscriminada qualsevol servei pagat de manera anticipada, sessió d’abonament o dipòsit de reserva de tractament. Independentment de el motiu).

 

RECORDATORIS I SOL·LICITUD DE CONFIRMACIÓ DE CITA:

 

Generalment el nostre sistema li enviarà un missatge recordatori de la cita 24 hores abans de la seva cita programada, a través d’un correu electrònic, missatgeria WhatsApp o tots dos.

 

Aquest missatge és un recordatori amigable, que es realitza per cortesia, sense ser en cap cas obligació del centre.

 

Se li sol·licitarà confirmació de cita només si aquesta no ha estat abonada de forma anticipada o si no té una sessió d’abonament associada. En aquest cas se li demanarà confirmació de la cita.

 

(També es pot sol·licitar una confirmació telefònica per part del nostre personal de gestió).

 

En el cas de no obtenir resposta de el client, la cita reservada que no hagi estat abonada podrà ser cancel·lada de forma automàtica per “falta de confirmació” per poder disposar d’aquest temps per a un altre client que us interessa una nova cita.

 

ABONAMENTS DE SESSIONS

 

Determinats tractaments tenen disponibles opcions de BONS amb múltiples sessions amb un preu amb descompte pel pagament anticipat d’aquestes sessions.

El descompte per pagament anticipat té unes condicions especials al tractar-se d’un preu promocional. No admet devolucions.

Les ofertes exclusives en línia també es comprenen dins de tractaments amb descompte per pagament anticipat.

 

 

RESERVES / DIPÒSITS PER A TRACTAMENTS

Determinats tractaments només poden ser reservats amb pagament anticipat a preu normal o dipòsit de reserva, el dipòsit de reserva servirà com a fiança de el pagament del tractament reservat pel client com a compromís. Aquest pagament serveix com a garantia per al nostre centre.

Serà descomptat a client en cas de cancel.lació d’última hora o de no presentar-se a la cita programada.

 

 

RETARDS:

 

Els retards afecten directament a la planificació de les nostres agendes i comprometen la qualitat del resultat, és per això que es contemplen els següents supòsits i com aquests afecten cadascuna de les parts implicades en el tractament.

 

Retard per part de client:

Es podrà admetre un retard màxim de 15 minuts sense que això ocasioni un perjudici considerant aquest com un període de gràcia “, no obstant si es preveu aquest retard caldrà notificar-ho per telèfon o WhtasApp ‘abans que es cancel·li el servei de manera tardana per no “presentació de el client”.

 

Si el temps de retard supera els 15 minuts el centre pot determinar que és temps insuficient per a la realització del tractament (dependrà sempre del tractament i de la programació de l’agenda). En alguns casos podrà realitzar-se però el resultat podrà estar compromès. El client podrà sempre decidir si es vol sotmetre a la  realització del tractament sense dret a reclamar.

 

Retard per part del centre:

Entenem que el centre, en ocasions excepcionals, es pot endarrerir fins 15 minuts sense que això ocasioni un perjudici a el client, entenent aquest com un “període de gràcia”.

 

En cas d’un retard igual o superior a 30 minuts per part dels nostres professionals, el client tindrà dret a una bonificació de el 50% del servei, o una compensació de 15 € com a saldo a favor en compte que podrà gaudir en qualsevol moment.

En cas d’un retard igual o superior a 60 minuts per part del centre, el client tindrà dret a una bonificació de 100% del servei o una compensació de 30 € com a saldo a favor en compte que podrà gaudir en qualsevol moment.

 

 

DEVOLUCIONS:

 

Els pagaments anticipats amb descompte de cites reservades no tindran dret a devolució de l’import. podrà sol·licitar un canvi de beneficiari o destinar el valor de l’import per al pagament d’un altre tractament d’un import igual o superior. En el cas d’haver diferència de preu, el client haurà d’abonar la diferència. podent utilitzar el valor del tractament ja abonat com “saldo a favor” en el compte de client.

 

Només s’admetran devolucions per als dipòsits de Reserves de Tractament en els següents supòsits:

· Cancel·lació de cita per part del centre (motius de baixa de personal).
· Cancel·lació amb antel·lació de el client.

 

Condicions de Bons de múltiples sessions

 • El client podrà adquirir abonaments de “múltiples sessions”, aquesta opció de preu inclou un descompte sobre el preu normal d’una “sessió única”, el client serà informat del preu i el nombre de sessions que inclou cada opció de preu en el moment de adquisició de l’abonament.
 • “L’abonament és un pack que inclou més d’una sessió de el mateix tipus de tractament”
  L’abonament està vinculat al compte del client, no podent en cap cas compartir aquesta opció de preu ni transferir a una altra persona per a la seva utilització.
 • Les sessions incloses dins d’aquesta opció de preu amb descompte tenen una caducitat de 2 anys a partir de el moment de la compra.
 • L’import abonat per l’adquisició de qualsevol abonament de múltiples sessions, no té dret a devolució si ja ha gaudit d’una de les sessions. podrà ser retornat com “saldo en compte de client” per a compres de productes o altres serveis, descomptant el “valor de preu normal de sessió” de cada sessió gaudida d’ell mateix.

 

Condicions Generals Targetes Regal

 • Les targetes són de caràcter no nominatiu.
 • Es podrà fer ús i bescanvi de la mateixa qualsevol / a que presenti de forma física la targeta fent ús del seu saldo per a qualsevol dels tractaments de la nostra marca.
 • Les targetes de regal no admeten canvis ni devolucions dineràries, en efectiu, tpv ni transferència.
 • Les targetes regal físiques adquirides de forma Online tindràn dret de desestiment establert legalment al tractar-se d’una venda amb caràcter online.
 • La validesa per al seu ús és d’un any a partir de la data de compra. Podrà demanar mitjançant correu electrònic una ampliació del termini per al seu ús enviant un correu electrònic a l’adreça info@lacabinanatural.com dos mesos abans de la seva caducitat.
 • Es podrà sol·licitar una còpia dels rebuts / tiquets de compra per correu electrònic.

 

Enviaments i recollides de les targetes regal:

 • Pot recollir la seva targeta de regal en el nostre centre al Carrer Pau Alsina 96, 08024 Barcelona.
 • Les compres en línia seran enviades amb un termini màxim de lliurament de 72 hores o 48 hores mitjançant Correus urgent.
 • L’adquisició de qualsevol targeta regal permet el client canviar el saldo carregat a la mateixa per qualsevol dels serveis proporcionats, per al cas que no es pogués realitzar-se el servei inicialment sol·licitat pel client.

 

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS DE LA NOSTRA POLÍTICA DE RESERVES, CANVIS I CANCEL·LACIONS

 

Al reservar una cita el client accepta les condicions establertes dins de la “Política de Reserves, Canvis i Cancel·lacions”

 

Gràcies per la seva confiança.

L’equip de Gestió de La Cabina – Natural Care ®

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?