POLÍTICA DE PRIVACITAT

Home

Política de Privacitat

Nom Comercial: La Cabina – Natural Care
Domicili Social: Carrer Pau Alsina 96, 08024 Barcelona
CIF / NIF: 39434179N
Telèfon: 622 250 151  /  931 271 582
E-Mail: info@lacabinanatural.com
Nom de domini: www.lacabinanatural.com

 

D’acord amb el que disposa la normativa vigent, La Cabina només recull les dades estrictament necessàries per oferir els serveis derivats de la seva activitat i altres prestacions, gestions i activitats atribuïdes per la Llei.

 

La present política de protecció de dades podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i / o l’autoritat competent en cada moment. És per això que La Cabina Natural. es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials que es troben vigents en el moment precís en que s’accedeixi al web, així com a pràctiques del sector.

 

En aquest cas, notificarem en aquesta pàgina web, els canvis introduïts amb la suficient antelació a la seva posada en pràctica.

2. INFORMACIÓ GENERAL: DESCRIPCIÓ DE LA INFORMACIÓ CONTINGUDA EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

En la present política de privacitat trobaràs una taula per a identificar cadascun dels diferents tractaments de dades de caràcter personal realitzats per La Cabina. En aquestes taules informatives s’informarà sobre:

 • Les finalitats del tractament de les teves dades personals.
 • Les bases legals que permeten el tractament de dades per part de La Cabina per a cadascuna de les finalitats indicades.
 • La possible comunicació de les teves dades a tercers, així com la causa d’aquesta comunicació. A aquests efectes, us informem que no cedim les teves dades personals a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal (Hisenda pública, jutges i tribunals, forces i cossos de seguretat, OCU …) o expressament ho indiquem en la taula que figura a continuació. D’altra banda, podran tenir accés a les teves dades personals als encarregats del tractament de La Cabina, és a dir, els prestadors de serveis que per al desenvolupament de les seves funcions hagin d’accedir a les teves dades personals. A la taula que figura a continuació s’indicaran aquells altres sectors en virtut del qual els prestadors de serveis de La Cabina han d’accedir a les teves dades personals.

T’informem que pots sol·licitar més detall d’informació respecte dels destinataris de les teves dades, enviant un correu electrònic a l’adreça info@lacabinanatural.com, indicant el tractament concret sobre els destinataris o garanties voldries informació.

 

Termini de conservació: A aquests efectes us informem que, si ets el nostre client, conservem les teves dades personals durant tot el període de gestió i relació amb l’usuari, qui podrà sol·licitar, rectificar i suprimir les seves dades, així com exercitar la resta de drets que li reconeix la legislació vigent, mitjançant correu electrònic dirigit a info@lacabinanatural.com.

 

La Cabina és l’únic responsable d’aquests fitxers de dades de caràcter personal, creats amb les finalitats de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb els usuaris, informació i distribució dels productes i serveis de l’empresa,

 

Així mateix, li comuniquem que la informació de la base de dades podrà ser usada per a la identificació dels usuaris i per a la realització d’estudis estadístics dels Usuaris registrats.

 

Durant el procés de recollida de dades, i sempre que es sol·licitin dades, els usuaris seran informats del caràcter obligatori o voluntari de la recollida de dades. Per el que es sol·licitarà als usuaris el seu consentiment perquè La Cabina pugui fer ús de les seves dades a fi de remetre-li informació relativa a l’entitat, a les activitats que desenvolupa.

3. INFORMACIÓ NECESSÀRIA I ACTUALITZADA

Tots els camps que apareguin assenyalats amb un asterisc (*) en els formularis que se’t facilitin seran d’obligada emplenament, de tal manera que l’omissió d’algun d’ells podria comportar la impossibilitat d’enviar la comunicació o processar la compra perquè se’t puguin facilitar els serveis sol·licitats.

 

Perquè la informació facilitada estigui sempre actualitzada i no contingui errors, hauràs de comunicar a La Cabina, el més aviat possible, les modificacions i rectificacions de les dades de caràcter personal que es vagin produint a través del següent correu electrònic info@lacabinanatural.com .

 

Així mateix, en fer “clic” al botó “Enviar / Continuar” incorporat en els nostres formularis, declares que la informació i les dades que en ells has facilitat són exactes i reals.

4. DRETS DE L’USUARI

T’informem que podràs exercir els següents drets:

 • Dret d’accés a les teves dades personals per saber quines estan sent objecte de tractament i les operacions de tractament portades a terme amb ells.
 • Dret de rectificació de qualsevol dada personal inexacte.
 • Dret a l’eliminació de les seves dades personals, sempre que no tingui cap servei actiu.
 • Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades personals quan l’exactitud, la legalitat o la necessitat del tractament de les dades resulti dubtosa. En aquest cas, podrem conservar les dades bloquejades per al seu ús o la defensa en les reclamacions.
 • Dret d’oposició al tractament de les teves dades personals, quan la base legal que ens habiliti per al seu tractament de les indicades a la taula inclosa en l’apartat 5 sigui l’interès legítim. La Cabina deixarà de tractar les teves dades llevat que tingui un interès legítim o per a la formulació, activitat o defensa en les reclamacions.
 • Dret a la portabilitat de les teves dades, quan la base legal que ens habiliti per al seu tractament de les indicades a la taula inclosa en l’apartat 5 sigui l’existència d’una relació contractual o el teu consentiment.
 • Dret a revocar el consentiment atorgat a La Cabina per al tractament de les teves dades.
 • Dret a presentar una reclamació davant La Cabina en matèria de protecció de dades.

Podràs exercir els teus drets en qualsevol moment i de forma gratuïta enviant un correu electrònic a info@lacabinanatural.com, indicant el dret que voleu exercitar amb les teves dades identificatives.

 

A més, inclourem un link de baixa de comunicacions comercials a la part baixa de totes les comunicacions que t’enviem, de manera que, fent click, podràs donar-te de baixa de tots enviaments de comunicacions comercials prèviament acceptades. D’altra banda us informem que tens dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si consideres que s’ha comès una infracció de la legislació en matèria de protecció de dades respecte al tractament de les teves dades personals.

5. INFORMACIÓ DETALLADA DEL TRACTAMENT PER SERVEIS

CLIENTS

La Cabina serà el responsable únic i directe del tractament de les teves dades personals de cara a:

 

Finalitat:  gestionar les reserves i les compres realitzades a través de la nostra web, així com els premis guanyats a través dels nostres concursos i promocions, i l’enviament de les teves dades al centre sol·licitat per a la prestació del servei. Enviament de comunicacions a fi d’informar-te dels nostres erveis (newsletter mensual).

 • Base legal: Gestió de la relació contractual: la prestació dels serveis sol·licitats a La Cabina constitueix una relació de prestació de serveis.
 • Destinataris: Es cediran les teves dades personals al personal autoritzat per La Cabina qui podran accedir a les teves dades per gestionar les teves cites, per portar a terme els serveis/tractaments i per a l’enviament de comunicacions electròniques.
 • Termini de conservació: S’esborren amb un període d’inactivitat de 3 anys. El client té dret a sol·licitar l’eliminació de les seves dades en qualsevol moment.

CLIENTS POTENCIALS

La Cabina serà el responsable únic i directe del tractament de les teves dades personals de cara a:

 

Finalitat:  gestió de les consultes sobre serveis/productes que es reben a través de la pàgina web, telefònicament, i prescencialment. 

 • Base legal: Interès legítim: atendre les sol·licituds d’informació rebuts a través de les diferents canals de contacte establerts.
 • Destinataris: Es cediran les teves dades personals al personal autoritzat per La Cabina qui podran accedir a les teves dades per atendre a la sol·licitud d’informació vía electrònica o telefònica.
 • Termini de conservació: S’esborren amb un període d’inactivitat d’un any. El client té dret a sol·licitar l’eliminació de les seves dades en qualsevol moment.

SOLICITUD DE TREBALL

La Cabina serà el responsable únic i directe del tractament de les teves dades personals de cara a:

 

FinalitatSelecció de personal, rebre candidatures a ocupació i beques per a entrar en el procés de selecció de La Cabina.

 • Base legal: Interès legítim: realitzar les activitats necessàries per a completar el procés de selecció de personal.
 • Destinataris: No es cediran les dades personals a cap tercer. No es facilitarà l’accés a prestadors de serveis addicionals als indicats en l’apartat 2.
 • Termini de conservació: S’eliminen en un període d’un any.

6. SEGURETAT

La Cabina ha implementat i manté els nivells de seguretat exigits pel RGPD per protegir les dades de caràcter personal dels potencials clients davant pèrdues fortuïtes i accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa dels dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats. No obstant això, la transmissió d’informació a través d’Internet no és totalment segura. Tot i que La Cabina sempre procura protergir les dades dels seus clients, no pot garantir la seguretat dels mateixos durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que facilitis, s’enviarà pel teu compte i risc. Un cop rebuts teves dades, La Cabina farà servir rigorosos procediments i funcions de seguretat per a impedir qualsevol accés no autoritzat.

7. CONFIDENCIALITAT

Les dades personals que puguem demanar a través del lloc web o per mitjà de les diferents comunicacions telefòniques o per xarxes socials que mantinguem amb tu seran tractades amb confidencialitat, comprometent-nos a guardar secret respecte dels mateixos d’acord amb el que estableix la legislació aplicable.

8. MENORS

Els menors de 18 anys no podran utilitzar els serveis disponibles a través del lloc web sense la prèvia autorització dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran els únics responsables de tots els actes realitzats a través del lloc web pels menors al seu càrrec, incloent l’emplenament dels formularis amb les dades personals d’aquests menors i la marcació, si escau, de les caselles que els acompanyen. En aquest sentit, i en la mesura que La Cabina no té capacitat per controlar si els potencials clients són o no menors d’edat, s’adverteix que hauran de ser els pares i tutors els que s’habiliten els mecanismes necessaris per evitar que els menors comprin a través de la nostra web o facilitin dades de caràcter personal a través del formularis o de les xarxes socials  sense la seva supervisió.

9. ACTUALITZACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

És possible que s’hagi d’actualitzar aquesta Política de Privacitat; per això cal que revisis aquesta política periòdicament amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre el tipus d’informació recopilada i el seu tractament. Pots trobar la Política de Privacitat al peu del lloc web. No obstant això, et comunicarem qualsevol modificació de la present política de privacitat que afecti al tractament de les teves dades personals.

Aquesta política de privacitat entra en vigor a data 1 de Maig de 2019.

10. POLÍTICA DE COOKIES

En aquesta pàgina web s’utilitzen tecnologies com cookies, píxels i sistemes d’emmagatzematge local per a facilitar la navegació. Fes click a Política de Cookies si vols més informació.

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?