Depilació làser femenina

DEPILACIÓ LÀSER FEMENINA

T’ajudem a descobrir la comoditat de viure sense pèl

OBJECTIU:

Oblidar-se del pèl

El tractament de depilació làser femenina és un dels més demandats. És evident que els beneficis del tractament no només ens fa veure i sentir millor sinò que a més, ens facilitat molt el nostre dia a dia. Sabem fins a quin punt pot ser pessat haver de revisar cada pocs dies si ha tornat a créixer borrissol o patir doloroses sessions de depilació cada mes. Realment, el millor de la depilació làser és no haver de pensar en el pèl!

PER ON COMENÇO?

Sol·licita la teva valoració gratuïta per poder-te informar abans d’inicial qualsevol tractament i assessorar-te amb les nostres professionals especialitzades. En aquesta sessió inicial es realitzarà un diagnòstic exhaustiu per tal de poder assessora-te de forma personalitzada tenint en compte tant les seves indicacions i/o possibles contraindicacions del tractament.

Si et podem ajudar i no existeix cap contraindicació al tractament, les nostres professionals et prepararan pla de tractament en un pressupost tancat aplicant els packs, paquets i/o promocions i així puguis valorar la part econòmica. Sovint fem més d’una proposta perquè puguis escollir l’opció més còmoda per a tu.

Al acceptar el teu pressupost, ja podrás iniciar el tractament programant la primera sessió. Les nostres especialistes en depilació làser t’acompanyaran i t’assessoraran en tot el procès, fent un seguiment constant i acurat dels resultats obtinguts. Podràs començar a gaudir dels resultats des de la primera sessió!

Packs

DE DEPILACIÓ LÀSER FEMENINA

Engonals brasileres + intergluti

desde 57€/sessió

Engonals integrals + intergluti

desde 40€/sessió

Cames + engonals brasileres + intergluti

desde 40€/sessió

Cames + integrales + axilas + intergluti

desde 40€/sessió

FOTOTERMÒLISI SELECTIVA

¿Com funciona?

La llum emesa (foto) és transformada en calor (term), i destrueix (lisi) les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós de forma selectiva.

La melanina absorbeix la llum conduint-la fins al fol·licle pilós, on es transforma en calor. Aquesta calor destrueix les cèl·lules germinatives, debilitant la seva capacitat per generar un nou pèl.

Als mètodes de fotodepilació eliminen entre el 90 i el 95% del pèl, i queda un mínim percentatge de pèl residual. Aquest sol ser molt fi, sense pigmentació i molt dèbil, gairebé inperceptible a la vista.

La depilació làser a La Cabina és pràcticament indolora. Treballem amb una tecnologia novedosa, que ens permet eliminar el pèl amb la màxima eficàcia, seguretat i rapidesa. Amb el sistema de refrigeració del capçal limitem el dany tèrmic epidèrmic reduint la sensació de molèstia aconseguint un tractament molt tolerable.

 

Un cop finalitzat el tractament recomanem fer una o dues sessions de manteniment a l’any, per tal de mantenir el resultati garantir la màxima efectivitat.

PREGUNTA’NS O

RESERVA PER WHATSAPP

RESERVA TU SESIÓN

DE VALORACIÓN

COMPRAR

SESIONES

REGALA LA

DEPILACIÓN DEFINITIVA

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?