Cures bàsiques per a la teva pell després de l’estiu

 

 

Ha passat l’estiu i la teva pell, a part de veure’s més bronzejada, està desvitalitzada, apagada, irregular i les petites línies d’expressió ja no passen tan desapercebudes.

 


Cada cop som una miqueta més conscients dels efectes i els riscos que té l’abús continuat de l’exposició solar. És ben cert que deixa una empremta molt important en la teva pell i sovint ens adonem quan ja és massa tard per posar solucions a alteracions irreparables.

 


Saps quines són les principals necessitats de la pell després de tots els excessos de l’estiu? Saps com has de preparar-la per l’arribada de la tardor?

 


En aquest post et donem les pautes diàries que la teva pell està demanant a crits.

 

 

 

 

Potser ja estem cansades i cansats d’escoltar-ho però les coses importants sempre s’han de recordar: La protecció solar adequada, l’exposició solar dosificada i gradual i l’ús de productes específics per a després d’aquestes exposicions són les pautes més bàsiques que tots hauríem de tenir presents. Sense les degudes precaucions, el sol pot tenir efectes nocius que afecten, sobretot, a les capes superficials, però també pot afectar a les capes més profundes de la pell.

Per protegir-se dels agents externs i del risc de deshidratació, la pell disposa d’una capa protectora natural: la capa hidrolipídica, una barrera formada per una barreja de greix, suor i un conjunt de substàncies biològiques capaces de retenir l’aigua. No obstant això, durant l’exposició al sol, aquesta barrera pateix l’agressió dels raigs ultraviolats. Aquesta agressió produeix una deshidratació progressiva que pot arribar a afectar les capes més profundes de la pell. A la capa epidèrmica de la pell (la més superficial), hi ha cèl·lules que contenen un pigment anomenat melanina, que s’encarrega de protegir la pell dels raigs ultraviolats del sol, que poden cremar la pell i, amb el temps, reduir la seva elasticitat i causar que una persona envelleixi prematurament. La nostra pell es bronzeja perquè l’exposició a la llum solar fa que la pell produeixi més melanina i s’enfosqueixi. Aquesta coloració es va esvaint a mesura que les cèl·lules arriben a la superfície i cauen.

 

El resultat, després de tot l’estiu, és una pell amb un bonic bronzejat però si la mirem una mica més d’aprop veurem una pell deshidratada, desvitalitzada i amb un aspecte lleugerament més envellit (amb més línies d’expressió, arrugues més marcades i amb una falta de lluminositat generalitzada).

 


És per aquest motiu, que La Cabina Natural ha dissenyat un tractament específic per a recuperar la vitalitat de la pell després de l’estiu, destinat a netejar-la en profunditat, renovar-la i retornar-li la seva llum i vitalitat.

 

Pack Renovador Facial 3en1

 

Aquesta cura facial se centra a eliminar l’excés de cèl·lules mortes per aconseguir una neteja profunda i permetre la penetració dels actius del tractament que s’apliquen posteriorment amb l’objectiu d’activar la microcirculació i la renovació cel·lular, oxigenant, hidratant i prevenint la seva oxidació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CONTACTA
1
💬 Escriu-nos si necessites ajuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?