COVID-19

La teva salut és el més important

Degut a la situació que estem visquent degut a la Pandèmia de la COVID-19, La Cabina Natural ha tingut que adaptar els seus protocols de treball i incorporar totes les mesures necessàries per poder garantir un servei amb totes les garanties de salut i seguretat, tant per als nostres clients com per als nostres empleats.

 

És per aquest motiu que volem informar-te de totes aquestes noves mesures incorporades a les nostres instal·lacions:

 

1. Els especialistes treballen amb totes les mesures de protecció necessàries per a cada activitat/servei: mascareta, guants, gorres, ulleres, bates, pantalla facial…

2. S’han extremat els protocols de treball a les condicions d’higiene i desinfecció pertinents.

3. Reservem un temps extra entre cites per netejar, desinfectar i ventilar la consulta.

4. Tot el material que ha estat en contacte directe amb el / la client / a serà d’un sol ús, i el material que no sigui d’un sol ús, serà esterilitzat adequadament.

5. Els espais comuns (sales d’espera, banys i els objectes que han estat en contacte amb altres persones) es desinfectaran constantment al llarg del dia.

6. La sala d’espera té un aforament més limitat. En cas d’estar plena, caldrà esperar el seu torn fora de les nostres instal·lacions.

 

També volem transmetre als nostres clients la responsabilitat individual per respectar totes les mesures tenint en compte les conseqüències que això comporta si no es compleixen adequadament. Volem garantir un servei segur per a tots els nostres clients i els nostres professionals.

 

 

PAUTES I NORMATIVA PER ALS/LES CLIENTS/ES

 

1. Només atenem als clients sota cita prèvia.

2. Només atendrem a persones SENSE SÍMPTOMES durant al menys els 10 dies previs. Si vostè té algun dels símptomes propis del virus, si us plau cancel·la seva cita el més aviat possible. Si dubteu, espereu uns dies per valorar el seu estat de salut, no surti de casa i prengui la seva temperatura diàriament. Si ha estat en contacte directe amb una persona positiva en els 10 dies posteriors a la cita, o amb algú pendent dels resultats de la PCR, si us plau, cancel·la o reprograma la teva cita.

3. No està permès venir amb acompanyants.

4. Cal arribar a la cita amb la màxima puntualitat possible per evitar aglomeracions a les sales d’espera. Si us plau, no vingui ni abans ni després de l’hora establerta.

5. És obligatori l’ús de mascareta dins de totes les instal·lacions de centre.

6. Ha de desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobarà a l’entrada de el centre.

7. Demanem seguir totes les instruccions del nostre personal i respectar la distància de seguretat.

 


Per a més informació, truca al 622 250 151 / 930 175 791 o escriu a info@lacabinanatural.com

CONTACTA
1
💬 escríbenos si necesitas ayuda
Hola! Sóc la Laia de La Cabina.
En què et puc ajudar?